Tutorial GadgetReport.ro. Ce trebuie sa stii cand cumperi o bormasina

Data: 11/01/2016 | Autor: .

Tutorial GadgetReport.ro. Ce trebuie să ştii când cumperi o bormasina

Dacă vrei să cumperi o bormasina cu percuţie pentru a face amenajări în casă, trebuie să fii foarte atent la câteva aspecte importante. Vezi cele mai importante sfaturi şi cum arată o maşină de găurit, un ciocan rotopercutor de calitate, în tutorialul video GadgetReport.ro de mai jos.

Atunci când cumperi o bormaşină, caută o marcă cunoscută. Nu cumpăra no-name-uri (mărci necunoscute) dacă vrei să ai un gadget de calitate, care să te ajute în gospodărie. Sfatul nostru, la capitolul bormaşini, este să mergi pe mărci consacrate, precum Bosch sau Skil care, chiar dacă costă puţin mai mult, o să îţi ofere performanţă.

Sfatul nostru este să alegi produsele cu cablu, nu pe cele cu acumulator, pentru a putea avea o autonomie mai mare. În timp, orice acumulator se uzează şi nu mai oferă energia necesară unei performanţe optime.

Căută produsele de  peste 700 W, asta dacă vrei să faci găuri în pereţi din beton, zidărie, lemn sau metal.

În al treilea rând, alege produsele care au o forţă de percuţie de peste 1,7-2 Juli. Dacă nu este specificată pe produs, mai bine nu îl cumpăra.

Pe de altă parte, caută bormaşinile care au mandrină SDS Plus. Sunt cele mai noi produse, au un sistem de prindere foarte stabil care vă permite să lucraţi fără probleme în orice material.

Un alt aspect important este să te informezi pe internet privind produsul respectiv, să vezi unde este cel mai bun preţ şi să te asiguri că acesta este sigilat, în cutie.

CIOCAN-ROTOPERCUTOR

Vezi cum funcţionează un astfel de produs de calitate, Skil 1762, în tutorialul video de mai jos.

Dacă îţi doreşti acest produs, îl găseşti AICI. Acesta NU este un material publicitar. Incercăm doar sa îţi oferim sfaturile pe care şi noi le-am primit de la specialişti. Nu este obligatoriu să le urmezi. Iar dacă ai alte sugestii, îţi aşteptăm comentariile.