Tutorial GadgetReport.ro. Cum actualizezi rapid Windows 10

Data: 9/12/2019 | Autor: .

Tutorial GadgetReport.ro. Cum actualizezi rapid Windows 10

Dacă ai un laptop sau un PC cu sistemul de operare Windows 10, ar fi bine să îl actualizezi periodic, pentru a rula mai rapid și mai sigur. Cum update-urile automate vin, de regulă, destul de greu, le poți căuta foarte simplu, din meniul de Windows.

Pentru a verifica dacă sistemul tău de operare Windows 10 este actualizat, trebuie să apeși pe butonul Start din stânga ecranului, cel cu logo-ul Windows.

Pasul următor este să apeși pe icon-ul de setări (Settings), cel cu o mică rotiță, iar apoi să dai pe „Update & Security.”

În următorul pas, apasă pe „Check for updates” pentru a vedea dacă există update-uri pentru sistemul tău de operare. Poți alege să descarci pe loc sau să programezi update-ul la o data ulterioară.

Dacă alegi să descarci imediat, vei vedea pe ecran progresul update-ului și, de cele mai multe ori, în special în cazul update-urilor pentru sistemul de operare, Windows îți va cere să restartezi calculatorul.

Este important să fii cu update-urile la zi mai ales pentru că acestea oferă protecție împotriva virușilor. În plus, vei vedea că sistemul va merge mai bine, va fi mult mai rapid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.