Tutorial GadgetReport.ro. Cum actualizezi rapid Windows 10

Data: 9/12/2019 | Autor: .

Tutorial GadgetReport.ro. Cum actualizezi rapid Windows 10

Dacă ai un laptop sau un PC cu sistemul de operare Windows 10, ar fi bine să îl actualizezi periodic, pentru a rula mai rapid și mai sigur. Cum update-urile automate vin, de regulă, destul de greu, le poți căuta foarte simplu, din meniul de Windows.

Pentru a verifica dacă sistemul tău de operare Windows 10 este actualizat, trebuie să apeși pe butonul Start din stânga ecranului, cel cu logo-ul Windows.

Pasul următor este să apeși pe icon-ul de setări (Settings), cel cu o mică rotiță, iar apoi să dai pe „Update & Security.”

În următorul pas, apasă pe „Check for updates” pentru a vedea dacă există update-uri pentru sistemul tău de operare. Poți alege să descarci pe loc sau să programezi update-ul la o data ulterioară.

Dacă alegi să descarci imediat, vei vedea pe ecran progresul update-ului și, de cele mai multe ori, în special în cazul update-urilor pentru sistemul de operare, Windows îți va cere să restartezi calculatorul.

Este important să fii cu update-urile la zi mai ales pentru că acestea oferă protecție împotriva virușilor. În plus, vei vedea că sistemul va merge mai bine, va fi mult mai rapid.