Uber lansează serviciul UberSELECT, cu masini din gama superioară

Data: 17/11/2015 | Autor: .

uber taxi

Uber va lansa în România, începând de joi, noul serviciu UberSELECT, care oferă utilizatorilor acces la maşini dintr-o gamă superioară, printre care Audi A4, Volkswagen Passat şi Skoda Octavia.

Spre deosebire de uberX, alternativa low-cost disponibilă în prezent în Capitală, clienţii Uber trebuie să deschidă aplicaţia pentru smartphone, care face legătura între pasageri şi cel mai apropiat şofer dispus să-şi ofere serviciile contra cost, să aleagă „UberSELECT” din bara de jos şi să comande o maşină.

„Acest serviciu, care până acum a fost disponibil doar în afara Europei, va funcţiona pentru prima dată şi în capitala României. Până acum, bucureştenii au putut folosi doar uberX, alternativa low-cost de ridesharing oferită de Uber. Cu lansarea UberSELECT, utilizatorii pot acum să aleagă dintre o varietate de maşini dintr-o gamă superioară, printre care Audi A4, Volkswagen Passat şi Skoda Octavia, deţinute de şoferi parteneri cu evaluări foarte bune. Fiecare călătorie va oferi un plus de lux – o sticlă de apă pentru fiecare pasager”, se arată într-un comunicat Uber.

Cu UberSELECT, o călătorie din zona podului Pipera până la Piaţa Iancului va costa, în medie, 20 lei. Noii utilizatori Uber pot încerca gratuit serviciile uberX sau UberSELECT, introducând un cod de promoţii, astfel că prima cursă va fi gratuită, în limita a 30 lei.

Toate călătoriile cu Uber se efectuează fără numerar, iar plata se face direct de pe cardul înregistrat în cont.