Uitaţi de iPhone 7! Telefonul de anul viitor va aduce un nou design

Data: 29/03/2016 | Autor: .

Uitaţi de iPhone 7! Telefonul de anul viitor va aduce un nou design

Modelul iPhone 7 pe care Apple îl va lansa la toamnă va fi doar unul intermediar, fără inovaţii şi tehnologii care să facă diferenţa, Apple concentrându-şi eforturile pentru dezvoltarea unui nou smartphone, complet redesenat, pentru 2017, relatează GadgetReport.ro

Cel puţin asta susţine expertul KGI Securities, Ming Chi Kuo, una dintre sursele cele mai respectate şi veridice din industria IT&C. Predicţiile făcute de analist în ultimii ani, legate de dispozitivele Apple, s-au dovedit de fiecare dată adevărate, dovadă faptul că are surse de încredere în rândul furnizorilor Apple.

Potrivit unui raport trimis de acesta investitorilor, noul iPhone 7S sau iPhone 8 (variantele sub care este cunoscut) va aduce, în primul rînd, un ecran mai mare, un AMOLED de 5,8 inchi, display cu mult superior modelului de 5,5 inchi LCD folosit în prezent de Apple.

Cu un contrast mai bun şi culori mai vii, acesta va fi prins într-o nouă carcasă, din sticlă sau ceramică, cu margini metalice, similară cu modelele Samsung Galaxy S6-S7.

Apple a optat pentru sandwich-ul de sticlă pentru a putea oferi mai uşor încărcarea wireless, sticla fiind mai uşor de penetrat de semnal decât carcasa din aluminiu existentă pe telefoanele din prezent.

Noul smartphone va include şi o serie de noi tehnologii dintre care recunoaşterea biometrică, prin scanarea feţei şi a irisului este deja o certitudine. Apple a achiziţionat anul trecut compania Emotient, care dezvoltă această facilitate.

Ce noutăţi va aduce IPhone 7

Dacă modelul din 2017 va fi cel considerat revoluţionar, atunci ce mai rămâne pentru iPhone 7? Dacă este să luăm drept veridice imaginile publicate pe internet, va fi foarte greu să deosebim iPhone 7 de precedentele modele iPhone 6s şi iPhone 6.
Principala noutate o va reprezenta, cu siguranţă, lansarea căştilor fără fir, prin bluetooth sau Lightning, alături de aplicaţia “AirPods”.

iPhone 7 ar urma să prezinte un procesor de patru ori mai rapid decât cel de pe iPhone 6s, o cameră cu deschidere f/2.0, senzori îmbunătăţiţi pentru 3D Touch şi Force Touch, alături de o baterie mai bună, cu încărcare rapidă.

Dincolo de eliminarea mufei de căşti şi înlocuirea acesteia cu căştile wireless, telefonul ar putea renunţa definitiv la butonul clasic de home şi ar putea aduce un nou software, iOS 10.

Detalii aflaţi din materialul de mai jos.

iPhone 7, primele imagini cu profilul noului smartphone