LG UX 5.0. Cum arată noua interfaţă pentru telefoanele LG

Data: 28/03/2016 | Autor: .

LG UX 5.0. Cum arată noua interfaţă pentru telefoanele LG

Sud-coreenii de la LG vor lansa, pe 1 aprilie, noua interfaţă LG UX 5.0, o suită de aplicaţii software care va oferi telefoanelor LG un plus de interactivitate şi câteva noi facilităţi, foarte interesante.

LG UX 5.0 va fi instalată automat pe noile telefoane LG G5 care vor ajunge în magazine la începutul lunii aprilie.

LG UX 5.0 vine să integreze toate gadgeturile lansate de LG, de la căştile wireless la camere video (CAM Plus, Hi-Fi Plus şi 360 CAM), printr-un singur click pe telefonul mobil.

Interfaţa permite, totodată, şi un control mai simplu al aplicaţiilor instalate şi inclusiv reinstalarea acestora dintr-un meniu predefinit, relatează GadgetReport.ro

Interesantă şi utilă se dovedeşte a fi aplicaţia de selfie care detectează automat chipul utilizatorului şi captează imaginea (Auto Shot), fără să mai fie nevoie să fie acţionată printr-un buton.

Foarte utilă poate fi şi aplicaţia Multi View care permite captarea mai multor imagini simultan, din mai multe unghiuri, în cadrul unor colaje foto sau video.

O altă noutate adusă de LG UX 5.0 este noua versiune LG Health, o aplicaţie care monitorizează activitatea fizică a utilizatorului, oferindu-i statistici privind caloriile consumate şi avertizându-l în privinţa necesităţii mişcării.

LG a adus, în noua versiune software LG UX 5.0, o aplicaţie denumită Smart Doctor care curăţă telefonul de temporale, dar şi o aplicaţie care permite instalarea conţinutului de pe telefonul vechi doar prin apropierea celor două telefoane. Aplicaţia este disponibilă prin NFC.

Mai multe detalii aflaţi din clipul video de mai jos.

Toate detaliile despre noul telefon LG G5 le aflaţi din materialul de mai jos.

LG G5 ajunge în piaţă de 1 aprilie. O păcăleală de telefon?