Ulefone Be Touch 3, un smartphone excelent la numai 99 de dolari!

Data: 1/12/2015 | Autor: .

ulefone-be-touch-3

Dacă vă doriţi un telefon performant, Full HD, cu un procesor octa core si 3 GB de RAM, la un preţ cât mai mic, aveţi şansa ca, în perioada 2-8 decembrie, să cumpăraţi un telefon chinezesc Ulefone Be Touch 3 la un preţ fără concurenţă, de aprox. 360 lei!

 Everbuying.net lansează o promoţie specială dedicată unuia dintre cele mai interesante telefoane „made in China” lansate în 2015. La pretul de 99.99 dolari, Ulefone propune un smartphone cu un ecran de 5,5 inchi, Full HD, acoperit cu Gorilla Glass 3, prins într-o carcasă metalică subţire, cu accente premium.

Telefonul rulează un Android 5.1 curat, fără aplicaţii nedorite, cu ajutorul unui procesor MT6753 64bit Octa Core, tactat la 1.3GHz şi a 3 GB de RAM.

ulefone-be-touch-3 gadgetreport.ro

Configuraţia hardware mai include o placă video Mali T720, astfel că se descurcă excelent în orice situaţie, de la filmele FullHD la jocurile de ultimă generaţie, fără întreruperi sau blocaje.

La capitolul foto-video, Ulefone Be Touch 3 prezintă o cameră de la Sony, de 13 MP cu unghi larg de vizualizare (F 2/0) autofocus în 0,3 secunde, HDR şi stabilizare optică. Camera de selfie prezintă un senzor de 5 MP care se descurcă excelent inclusiv în condiţii de lumină slabă.

Camera principală înregistrează în FullHD şi beneficiază de un software care elimină tremurăturile de imagine.

Aspiraţiile de flagship sunt justificate şi de prezenţa unui senzor de amprentă UTouch, care permite blocarea telefonului şi diverse aplicaţii în numai 0.1 secunde.

ulefone-be-touch-3 gadgetreport.ro 2

Ulefone Be Touch 3 are, bineinteles, Bluetooth: 4.0, Wi-Fi şi transferă datele în standardul 4G (800/1800/2100/2600MHz ). Spaţiul de stocare este de 16 GB, însă este extensibil prin card cu încă 64 GB.

Telefonul este dual-sim, astfel că veţi putea primi apeluri de pe două numere diferite de telefon.

O altă dotare care impune acest telefon într-o clasă superioară este prezenţa acumulatorului de 2550 mAh, produs de Sony, cu încărcare rapidă. Asta înseamnă că în numai 15 minute de stat în priză, ajunge la 35% din baterie.

Modelul il puteti cumpara de pe Everbuying.net