Ulefone Be Touch. Telefonul chinezesc care se laudă că nu-i iPhone 6 Plus!

Data: 19/11/2015 | Autor: .

ulefone be touch 2Ulefone este una dintre companiile care acaparează o cotă tot mai mare pe uriaşa piaţă chineză, cu modelele sale cu iz de iPhone, specificaţii foarte bune şi preţuri excelente. Două dintre modelele cele mai interesante lansate de startup-ul chinezesc în acest an sunt Ulefone be touch 2 şi Ulefone Be Touch 3 care costă numai 800 de lei fiecare.

Raportul preţ-calitate este unul foarte bun având în vedere că ambele telefoane vin cu ecrane Full HD de 5,5 inchi, acoperite cu Corning Gorilla Glas 3, câte 3 GB de RAM şi camere de 5 respectiv 13 MP, de la Sony.

La prima vedere, pare că vorbim de iPhone-urile din seria 6 Plus, carcasele metalice fiind aproape identice, însă avem de fapt configuraţii Android 5.1.

Modelul Ulefone be touch 2 include un procesor MTK6752 64bit, Octa Core, tactat la 1.7GHz, în timp ce Ulefone Be Touch 3 mizează pe generaţia mai nouă, MT6753 64bit Octa Core, la 1.3GHz, care oferă o economie importantă de energie.

Ulefone be touch 2 are, în schimb, un modul video mai nou, un Mali-T760, faţă de Mali-T720 prezent pe Ulefone Be Touch 3. În ambele situaţii, însă, diferenţele sunt insesizabile, experienţa de utilizare fiind una optimă, fără întreruperi, indiferent dacă este vorba de filme în Full HD, jocuri şi aplicaţii din Play.

Ambele telefoane oferă un spaţiu de stocare de 16 GB, extensibil prin card până la 64 GB şi rulează, ca orice telefon chinezesc, două cartele de telefon în dual standby.

La capitolul foto-video, ambele telefoane vin cu senzori de 5 MP pentru selfie, de la OmniVision, cu un unghi de 80 de grade, pentru fotografii cât mai ample, şi cu camere de 13 MP cu flashlight şi autofocus. Ulefone afirmă că sunt cei mai buni senzori de această dimensiune din lume.

Sony Exmor IMX 214 focusează în numai 0,3 secunde şi oferă un ISO de 1600, care îi permite să facă fotografii excelente chiar şi în condiţii de luminozitate scăzută. Camerele înregistrează, bineinteles, în Full HD, la 1080p.

Ca orice telefon de top de ultimă generaţie, ambele modele includ senzori de amprentă, Bluetooth şi transferă datele de pe internet la viteze 4G.

Ulefone Be Touch 2 vine cu un acumulator Sony de 3050 de mAh, cu încărcare rapidă, în timp ce seria Ulefone Be Touch 3 oferă o baterie cu o capacitate mai mică, de 2550mAh, cu quickcharge (ajunge la 35% in numai 15 minute de stat in priză), care promite o autonomie de 298 de ore în standby.

Modelul Ulefone Be Touch 2 îl puteţi cumpăra de aici, iar Ulefone Be Touch 3 de aici. Cum designul este aproape identic, iar preţurile similare, alegerea ţine mai mult de specificaţii.

Cei de la Gearbest.com, pe site-ul unde găsiţi ambele telefoane, organizează în această perioadă un concurs la care aveţi şansa să câştigaţi un telefon Axon Elite 4G International Edition Phablet. Tot ce trebuie să faceţi este să daţi like paginii lor de Facebook şi să postaţi linkul la voi pe wall. Detalii aflaţi de AICI.