Ulefone Power, cel mai ieftin flagship chinezesc

ulefone power gadgetreport.ro

Ulefone Power nouaDacă vă doriţi un telefon cu dotări de ultimă generaţie, o variantă ieftină şi optimă din punct de vedere al raportului preţ-calitate este noul smartphone Ulefone Power, un gadget cu un ecran de 5,5 inchi Full HD, 3 GB de RAM şi o cameră Sony de 13 MP care urmează să treacă în aceste zile pe Android 6.0

Vândut într-o promoţie specială de site-ul Gearbest.com la preţul de numai 1a 180 de dolari, adică aprox.738 de lei, telefonul vine cu un look premium, dat de ecranul IPS rotunjit pe margini 2.5D, acoperit cu Corning Gorilla Glass 3 şi prins într-o carcasă cu margini metalice şi capac dintr-un poliuretan care nu alunecă din mână.

Ulefone Power rulează un Android 5.1 cu ajutorul unui procesor MTK6753 64bit Octa Core, tactat la 1.3GHz şi a 3 GB de RAM. Configuraţia include un spaţiu de stocare de 16 GB, care poate fi extins prin card până la 128 GB.

ulefone power gadgetreport.ro 2

Telefonul are pe laterală o tastă smart, care permite accesarea camerei foto şi a software-ului care înregistrează vocea.

Mai mult, telefonul are pe spate un scaner de amprentă, iar pe margine un senzor cu infrarosu care permite folosirea gadgetului pe post de telecomandă pentru televizor şi alte gadgeturi, inclusiv cele care funcţionează pe bluetooth.

Ulefone Power intră pe internetul mobil la viteze 4G şi se conectează la wireless prin 802.11a/b/g/n/ac, adică suportă şi viteze gigabyte.

La capitolul foto&video, telefonul chinezesc prezintă o cameră de selfie de 5 MP, cu unghi larg de vizualizare, şi un senzor principal Sony IMX214 de 13 MP, cu dual flash şi o deschidere de 1.8 pentru imagini cât mai ample şi un autofocus de 0,3 secunde.

Ulefone Power are o baterie pe măsura numelui său, de 6500 mAh, care îi asigură o autonomie remarcabilă, de 4 zile şi de 75 de zile în standby. Mai mult, acumulatorul beneficiază şi de încărcare rapidă, pe două canale, astfel că în numai 5 minute ajunge la destulă energie cât pentru 2 ore de convorbire. Iar dacă îl pui în priză jumătate de oră, ai autonomie pentru o zi.

Telefonul este vândut în trei variante, Dark Blue, Silver White şi Wooden, pe Gearbest.com într-o promoţie exclusivă pe site-ul Gearbest.com, la preţul de 179,99 dolari.

În cadrul promoţiei Gearbest.com, mai puteţi cumpăra alte câteva telefoane interesante la preţuri excelente – Ulefone Paris, smartphone pe care l-am testat pe GadgetReport.ro, Ulefone Paris X, Ulefone Betouch 3,  şi Ulefone Be Pro 2.