Un accident devenit viral. O basculantă spulberă o coloană de automobile

Data: 22/06/2020 | Autor: .

Un accident rutier, petrecut pe un drum în construcție în munții Ural, a devenit viral pe internet. Clipul, preluat de pe camera de supraveghere, a adunat peste 2 milioane de vizualizări, fiind unul dintre cele mai șocante materiale video despre accidente rutiere ajuns pe internet.

Accidentul a avut loc într-o zonă în care traficul era restricționat, pe un pasaj rutier aflat în construcție din Celeabinsk, mărginit de panouri de beton.

În zona respectivă, mai multe mașini opresc în coloană, la semaforul special amplasat de constructori. Din spate vine însă o basculantă, cu viteză, care se înfige în coloana de automobile.

Patru automobile sunt spulberate pe loc, transformându-se într-un morman de fiare contorsionate. Două persoane au murit pe loc, iar alte șase au ajuns la spital în stare gravă.

Basculanta s-a oprit abia după ce a intrat într-un alt vehicul de mare tonaj. Șoferul a scăpat fără nicio zgârietură, fiind acum în arestul poliției, cu un dosar penal pentru ucidere din culpă.

La audieri, șoferul a declarat că a rămas fără frâne și, din cauza greutății basculantei, nu a mai avut timp să evite accidentul.