Descoperă Parcul de aventură Comana. O oază de agrement pentru toată familia

Data: 5/07/2020 | Autor: .

Descoperă Parcul de aventură Comana. O oază de agrement pentru toată familia

În acest weekend am fugit de canicula din București într-o oază de agrement cu adevărat specială, aflată la numai 35 de kilometri de capitală. Parcul de aventură Comana, aflat în zona rezervației naturale Comana, merită vizitat, reușind să ofere un cadru de relaxare ideal mai ales pentru copii.

Am filmat și fotografiat în Parcul de aventură Comana cu LG Velvet, un nou smartphone interesant pe care îl testăm în cadrul programului Orange Smartphone Tester, derulat de Orange.

Pe parcursul filmării veți vedea o serie de fotografii realizate cu LG Velvet care vin să demonstreze capabilitățile acestui telefon. Și nu vorbim de un flagship, ci de un telefon cu un preț de aproape 3000 de lei cu un look elegant și camere destul de bune pentru o utilizare obișnuită, fără aspirații de aparat profesional.

Parcul de aventură Comana este o oază de agrement pentru toată familia. În parcul aflat într-o zonă de pădure și lacuri pline de nuferi și stuf, veți descoperi 6 trasee de escaladă pentru copii, 3 trasee pentru adulti de dificultate progresiva (usor, mediu si dificil), o tiroliana peste lac si o cascada de tiroliene.

Parcul include o serie de elemente suspendate la diferite inaltimi, elemente care se parcurg folosind echipamentul corespunzator, prin traversare sau catarare.

Dincolo de aceste facilități, în Parcul de aventură Comana sunt mai multe restaurante, cu terase, unde se mănâncă foarte bine, la prețuri decente.

În Parcul de aventură Comana te poți plimba cu bărcile, cu caiacul, cu trenuletul și vaporașul, sau poți să stai pe iarbă, la umbră, și să te relaxezi departe de canicula din București.

Atunci când ajungeți la destinație, cu mașina, intrați direct în parc unde este amenajată o parcare. Nu parcați în afară pentru că, pe lângă faptul că locurile sunt neamenajate, veți plăti și o taxă mai mare decât în parc.

Așa că, fără să ezitați, treceți de portarul de la intrare și mergeți cu mașina spre parcarea din stânga, de lângă restaurant.

Ne-a plăcut faptul că în parc sunt zeci de instructori și personal specializat care vă vor ajuta să vă puneți echipamentele de escaladă, dacă vreți o asemenea aventură, sau vă vor indica unde sunt celelalte zone de distracție.

Vă sfătuim să vă plimbați cu trenulețul, pentru a descoperi, astfel, foarte ușor întreaga proprietate.

Intrarea în parc este gratuită.

 

LG Velvet, un telefon pentru familie

Am folosit în Parcul de aventură Comana smartphone-ul LG Velvet, un telefon elegant și foarte ușor,  cu care am fotografiat în continuu.

E un telefon optim pentru fotografiile obișnuite, fără zoom. Dacă însă vreți să surprindeți imagini la distanță, la un moment dat veți sesiza faptul că imaginea începe să piardă din calitate, zoom-ul nefiind unul prea bun.

În rest, în fotografiile obișnuite, chiar și în landscape, LG Velvet se descurcă optim, reușind să realizeze fotografii bine calibrate din punct de vedere al culorilor și contrastului.

Detalii despre experiența cu LG Velvet aflați din review-ul dedicat acestui telefon, din materialul de mai jos.

Review LG Velvet. Cum arată și cum se mișcă ,,flagship-ul pentru mase’’