Samsung Galaxy Note 20, dezvăluit. Primele imagini reale apărute pe un site oficial

Data: 7/07/2020 | Autor: .

Samsung Rusia a scăpat din greșeală, pe site-ul propriu, o imagine a viitorului telefon Samsung Galaxy Note 20, smartphone pe care sud-coreenii îl vor lansa pe 5 august, în cadrul evenimentului Unpacked 2020. Între timp, au apărut alte câteva imagini interesante și o listă cu specificațiile tehnice, aprobate de autorități.

Potrivit datelor publicate de MySmartPrice , Samsung Galaxy Note 20 Ultra va avea un nou procesor, intitulat Qualcomm Snapdragon 865 Plus, cu conectivitate 5G și va beneficia de încărcare wireless.

Samsung a primit, de asemenea, certificarea pentru o nouă copertă LED View pentru Galaxy Note 20 Plus, iar lista FCC menționează un S-Pen care aparține probabil celei mai mici variante a telefonului, Samsung Galaxy Note 20.

Alte zvonuri spun că telefonul va veni cu un display Super AMOLED Infinity-O de 6,9 ​​inci cu o rată de actualizare de 120Hz, precum și cu 12 GB RAM și 256 GB de stocare în standard.

Potrivit unor surse citate de Android Central,  Samsung Galaxy Note 20 va avea un ecran plat, cu o rată de refresh de 120 Hz, fapt care va face ca experiența de utilizare să fie mai fluentă. De la filme la jocuri, imaginile vor fi mult mai line, fără sacadări sau pierderi de culoare și contrast.

Această facilitate, la un asemenea ecran, va fi destul de greu de sesizat de utilizatori, mai ales că display-urile Samsung sunt cele mai bune din piață. Poate doar în jocuri, mai ales cele de ultimă generație, să vedem o diferență semnificativă.

Cert este că noua facilitate va consuma mult mai rapid bateria telefonului așa că vă sfătuim de pe acum să țineți telefonul în 60 Hz și să îl treceți pe 120 Hz doar atunci când vă jucați.

Dincolo de aceste informații, YouTuber-ul Jimmy Is Promo a postat câteva imagini despre care spune că prezintă versiunea negră a Galaxy Note 20 Ultra.

Fotografiile prezintă o singură cameră selfie cu poziție centrală și trei senzori pe spate, dintre care unul pare că are un obiectiv periscop. Galaxy Note 20+ va include camera de 108 megapixeli prezentă și pe Galaxy S20 Ultra.

Al patrulea senzor din partea dreaptă ar putea fi fie un senzor 3D ToF, fie o unitate de autofocus cu laser.

Butoanele de alimentare și volum sunt în partea dreaptă a telefonului, iar marginile din jurul ecranului sunt destul de subțiri. Telefonul va avea un ecran cu marginea curbă, dar curbura nu este la fel de accentuată ca până acum.

YouTuber susține că locația S Pen și difuzorul au fost mutate în partea stângă a telefonului. O altă captură de ecran postată pe Twitter confirmă faptul că Samsung Galaxy Note 20 Ultra va veni cu Android 10 și One UI 2.5 .

@JimmyIsPromo menționează, de asemenea, că S Pen și difuzorul care trage în jos vor fi pe partea stângă a portului USB-C, ceea ce se aliniază deciziei de a pune din nou tastele de volum și de putere (partea Note10 și Note10 + au avut puterea și tastele de volum din partea stângă).

Note 20 este de așteptat să aibă o baterie de 4.300 mAh, în timp ce Note 20 + / Ultra va avea un ecran de 6.9 inci și un acumulator de 4.500 mAh.

În cadrul evenimentului Unpacked 2020, Samsung va prezenta, totodată, noile modele Galaxy S Flip 5 G, Galaxy Fold 2, noul Samsung Galaxy Watch 3 și tableta Galaxy Tab S7.

Samsung lansează patru noi gadgeturi: Galaxy Note 20, Galaxy Fold 2, Galaxy Z Flip 5G și Galaxy Watch 3

Samsung pregătește Galaxy Fold 2. Noi informații esențiale