Unboxing LG G5. Cum arată telefonul modular cu Android!

Data: 8/04/2016 | Autor: .
LG G5 gadgetreport.ro

LG G5, cel mai spectaculos smartphone lansat în ultimii ani de sud-coreenii de la LG

LG G5, cel mai spectaculos smartphone lansat în ultimii ani de sud-coreenii de la LG, arată bine, are o construcţie cu iz metalic, însă prezintă şi câteva elemente de design care ridică semne de întrebare. Acestea sunt primele noastre impresii legate de noul telefon, lăudat la Mobile World Congress 2016 drept cel mai interesant smartphone lansat în acest an.

LG G5, primul telefon modular cu Android, a ajuns în România, iar GadgetReport.ro îl testează pentru ca voi să aflaţi dacă merită să-l cumpăraţi. Urmăriţi mai jos unboxing-ul LG G5, în care veţi vedea cum arată telefonul, ce accesorii are şi cât de repede se deschide.

Avem deja câteva semne de întrebare, legate în primul rând de modul în care este prins modulul de baterie şi de marginile puţin cam ascuţite, mai ales cele din partea de jos a smartphone-ului.

lg-g5-unboxing-gadgetreport.ro

În rest, telefonul pare un produs bine închegat, Android-ul 6.0.1 pare că se mişcă rapid şi senzaţia generală este că LG a făcut eforturi pentru a lansa un produs de calitate cu care să concureze Samsung Galaxy S7 şi iPhone 6S.

LG G5 cântăreşte 159 de grame, are dimensiunile 149.4 x 73.9 x 7.7mm, şi rulează Android 6.0 Marshmallow. LG G5 vine cu un profil metalic, care cuprinde un display de 5,3 inchi QHD, cu rezoluţie 2560 x 1440 şi o densitate a pixelilor de 554 ppi.

În carcasa de aluminiu se ascunde cel mai nou procesor Qualcomm® Snapdragon™ 820, care lucrează împreună cu 4GB LPDDR4 RAM.

Telefonul are un spaţiu de stocare de 32 GB, extensibil prin microSD până la 2TB. LG G5 are o cameră frontală de 8 MP şi o alta pe spate de 16 MP, duală, cu un unghi larg de vizualizare ( 75° Field of View -FoV). LG afirmă că aceasta din urmă este cea mai bună cameră pe care a realizat-o vreodată, comparabilă cu performanţa DSLR-urilor.

LG beneficiază de un accesoriu special, CAM Plus, pe care îl poţi folosi atunci când filmezi sau fotografiezi. Accesoriul are butoane dedicate pentru camera video şi foto şi o rotiţă de zoom, o excelentă soluţie pentru cei care vor mai mult de la un telefon.

Împreună cu acesta, telefonul primeşte, practic, un acumulator de 4000 mAh, care îi asigură o autonomie cu până la 50% mai mare. Cei de la LG spun că accesoriul permite până la 8 ore de fotografiere!

Dincolo de accesoriul pentru foto&video, LG G5 are un alt gadget interesant, audio, intitulat Hi-Fi Plus. Dezvoltat impreuna cu Bang & Olufsen, acesta asigură un sunet de o calitate fără precedent.

Telefonul LG G5 îl testăm în cadrul programului Orange Smartphone Tester.