UPC testează Horizon TV

Data: 16/03/2016 | Autor: .

horizon tv gadgetreport.ro

UPC a anunţat lansarea, spre testare, a unui nou mediabox, intitulat Horizon TV, un gadget care aduce televiziunea în format HD pe ecranele televizoarelor şi care permite înregistrarea emisiunilor pe un hard extern.

Mediabox Horizon este disponibil pentru testare, oferind accesul rapid la toate functionalitatile direct din meniul principal, aplicatii diverse, posibilitatea de a crea propria lista de canale preferate in ordinea aleasa de utilizator, gasire emisiuni si alte programe prin functia de „Căutare” din meniul principal, functie DVR ( inregistrare emisiuni, pauza si derulare ), relatează HDSatelit.

Horizon TV include funcţii precum Ghid Tv, Căutare, Unelte, Librărie şi Aplicatii, prin conectarea la internet. Cu ajutorul Arhivei Tv, clienţii pot vedea programe stocate în ultimele 7 zile.

Mediaboxul Horizon HD include un cablu HDMI si unul coaxial, telecomanda si baterii, ghid de instalare și utilizare, smartcard, adaptor AC-DC si un cablu UTP (pentru conectare la internet). Mediaboxul are si conector optic S/PDIF, dar si conector Euroscart ( cablul aferent nu este inclus ).