Utilizatorii MacBook Pro 2016 se plâng că bateria ţine puţin

Data: 5/12/2016 | Autor: .

macbook-pro-2016-gadgetreport-ro

Mai mulţi utilizatori ai noilor laptopuri MacBook Pro 2016 se plâng, pe forumurile de specialitate, că autonomia acestora ar fi cu mult sub cea pe care Apple o promovează. Cei mai mulţi susţin că bateria se descarcă după 3-6 ore, relatează GadgetReport.ro

Potrivit informaţiilor publicate de macroumors.com, unii utilizatori afirmă că n-au obţinut decât maxim 6 ore de autonomie pentru noile laptopuri, în condiţiile în care le-au folosit într-un regim normal.

Am cumpărat modelul de 13-inch cu Touch Bar şi îl folosesc de aproape o săptămână. Am obţinut, constant, în jur de 5-6,5 ore de autonomie când am făcut browsing. Apple afirmă că pe wireless, ar obţine 10 ore, însă bateria nu a rezistat niciodată atât de mult”, a declarat unul dintre utilizatori.

Am un monitor extern de 1080p şi intru pe internet cu Chrome. La încărcare maximă, obţin în jur de 3 ore de autonomie. Cu jocuri, e şi mai mică”, a afirmat un altul.

Utilizatorul Azr-79 afirmă că a cumpărat un model MacBook Pro 2016 de 15-inch, cu Touch Bar, şi a obţinut numai 3 ore şi 45 de minute de autonomie, în condiţiile în care a intrat pe web, s-a uitat la clipuri pe Youtube şi a accesat o serie de programe software.

Utilizatorii MacBook Pro 2016 se plâng că bateria ţine puţin

Bateria a scăzut cu 5 procente, de la 10 la 5%, în numai 12 minute. Nu cred că este normal”, a scris un alt utilizator.

Interesant este că TechCrunch a testat recent modelul de 13 inchi si a obţinut 9 ore şi 35 minute de autonomie, Mashable a obţinut chiar 10 ore, în condiţiile unei utilizări normale, în timp ce Engadget a raportat o autonomie între 9 şi 10 ore de video playback pe modelul MacBook Pro 2016 de 15 inchi.

Jurnaliştii de la macroumors.com afirmă că, în condiţiile în care Apple susţine o autonomie de până la 10 ore, semnalele de alarmă lansate de utilizatori ridică multe semne de întrebare. Există produse cu probleme?

Apple oferă, pe site-ul propriu, o serie de sfaturi cu privire la optimizarea bateriei laptopurilor MacBook Pro 2016, inclusiv actualizări software. Detalii aflaţi de AICI.

bateria-macbook-pro-2016-tine-10-ore

CITESTE SI :

Apple nu se dezminte! MacBook Pro 2016 nu permite schimbarea SSD-ului

MacBook Pro 2016 scrie istorie. Număr record de comenzi pentru Apple

Noile Apple MacBook Pro 2016 cu Touch Bar. Lucruri bune, lucruri rele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.