Utilizatorii MacBook Pro 2016 se plâng că bateria ţine puţin

Data: 5/12/2016 | Autor: .

macbook-pro-2016-gadgetreport-ro

Mai mulţi utilizatori ai noilor laptopuri MacBook Pro 2016 se plâng, pe forumurile de specialitate, că autonomia acestora ar fi cu mult sub cea pe care Apple o promovează. Cei mai mulţi susţin că bateria se descarcă după 3-6 ore, relatează GadgetReport.ro

Potrivit informaţiilor publicate de macroumors.com, unii utilizatori afirmă că n-au obţinut decât maxim 6 ore de autonomie pentru noile laptopuri, în condiţiile în care le-au folosit într-un regim normal.

Am cumpărat modelul de 13-inch cu Touch Bar şi îl folosesc de aproape o săptămână. Am obţinut, constant, în jur de 5-6,5 ore de autonomie când am făcut browsing. Apple afirmă că pe wireless, ar obţine 10 ore, însă bateria nu a rezistat niciodată atât de mult”, a declarat unul dintre utilizatori.

Am un monitor extern de 1080p şi intru pe internet cu Chrome. La încărcare maximă, obţin în jur de 3 ore de autonomie. Cu jocuri, e şi mai mică”, a afirmat un altul.

Utilizatorul Azr-79 afirmă că a cumpărat un model MacBook Pro 2016 de 15-inch, cu Touch Bar, şi a obţinut numai 3 ore şi 45 de minute de autonomie, în condiţiile în care a intrat pe web, s-a uitat la clipuri pe Youtube şi a accesat o serie de programe software.

Utilizatorii MacBook Pro 2016 se plâng că bateria ţine puţin

Bateria a scăzut cu 5 procente, de la 10 la 5%, în numai 12 minute. Nu cred că este normal”, a scris un alt utilizator.

Interesant este că TechCrunch a testat recent modelul de 13 inchi si a obţinut 9 ore şi 35 minute de autonomie, Mashable a obţinut chiar 10 ore, în condiţiile unei utilizări normale, în timp ce Engadget a raportat o autonomie între 9 şi 10 ore de video playback pe modelul MacBook Pro 2016 de 15 inchi.

Jurnaliştii de la macroumors.com afirmă că, în condiţiile în care Apple susţine o autonomie de până la 10 ore, semnalele de alarmă lansate de utilizatori ridică multe semne de întrebare. Există produse cu probleme?

Apple oferă, pe site-ul propriu, o serie de sfaturi cu privire la optimizarea bateriei laptopurilor MacBook Pro 2016, inclusiv actualizări software. Detalii aflaţi de AICI.

bateria-macbook-pro-2016-tine-10-ore

CITESTE SI :

Apple nu se dezminte! MacBook Pro 2016 nu permite schimbarea SSD-ului

MacBook Pro 2016 scrie istorie. Număr record de comenzi pentru Apple

Noile Apple MacBook Pro 2016 cu Touch Bar. Lucruri bune, lucruri rele