Îl aştepţi pe Moş Crăciun? Cele mai interesante telefoane, ceasuri şi alte gadgeturi

Data: 6/12/2016 | Autor: .

Îl aştepţi pe Moş Crăciun? Cele mai interesante telefoane, ceasuri şi alte gadgeturi

Am intrat în febra sărbătorilor şi ce poate fi mai nimerit drept cadou de Moş Crăciun decât un gadget inteligent, un telefon, un smartwatch, o tabletă sau chiar o dronă? Dacă are şi un preţ bun, pe măsura tehnologiei, poate fi cadoul ideal.

Gearbest.com a lansat o campanie promoţională specială de Moş Crăciun, prin intermediul căreia oferă o gamă largă de gadgeturi, la preţuri reduse cu până la 70%. Iar dacă cumpăraţi un telefon sau un smartwatch etc., aveţi şansa să câştigaţi telefoane gratuite. Întreaga ofertă de sărbători o vedeţi AICI.

LeTV Leeco Le Max 2Dintre gadgeturile aflate în promoţie ne-a atras atenţia smartphone-ul LeTV Leeco Le Max 2, într-o variantă Rose Gold foarte interesantă.

Telefonul vine cu un profil subţire, cu accente premium, care cuprinde un ecran de 5.7 inchi, cu rezoluţie 2560 x 1440 Pixeli (2K) şi 515PPI. LeTV Leeco Le Max 2 are un procesor Snapdragon 820 64bit Quad Core, tactat la 2.15GHz, care rulează împreună cu 4GB RAM şi video Adreno 530 un sistem de operare Android 6.0.

Telefonul are un spatiu de stocare de 32 de GB şi o cameră de 21 MP, cu f/2.0 şi care filmează în 4K. Gadgetul beneficiază de noul conector USB Type-C, senzor de amprente, Bluetooth 4.2, este dual SIM şi 4G. La aceste dotări, LeTV Leeco Le Max 2 costă 219,99 dolari. Îl puteţi vedea pe acest LINK.

Xiaomi Mi 3S

Un alt cadou excelent poate fi consola multimedia Xiaomi Mi 3S, care transformă orice televizor într-unul inteligent, cu sistemul de operare Android. Gadgetul are un procesor Amlogic S905X 2.0GHz,Quad Core, 2 GB de RAM, şi o placă video Mali 450, suficientă pentru a rula pe televizor orice clip video sau joc din Android Play.

Original Xiaomi Mi 3S TV Box 4K 64bit Android 6.0 Media Player Quad Core Amlogic S905X Dolby DTS HDMI

Consola Xiaomi Mi 3S se conectează la internet prin 802.11 a/b/g/n/ac şi poate fi controlată cu o tastatură şi un mouse pe bluetooth. Spaţiul de stocare este de numai 8 GB, însă poate fi extins prin card sau printr-un hard pe usb. Preţul este unul foarte bun, de numai 62,99 dolari. O puteţi vedea pe acest LINK.

 DJI Phantom 3 ProfessionalDacă vreţi însă un cadou cu adevărat special, o soluţie foarte bună poate fi quadcopterul DJI Phantom 3 Professional, una dintre cele mai bune drone de pe piaţă, vândută de Gearbest.com la preţul de 869.99 dolari, redus de la1070,37 dolari (trebuie să aplicaţi cuponul GBCRDJ). Printre altele, Phantom 3 Professional filmează în 4K cu 30 de frame-uri pe secundă, şi face poze de 12 MP. Are o autonomie de 23 de minute, suficientă pentru orice filmare la înălţime. O puteţi cumpăra de pe acest LINK. Nu uitaţi să introduceţi cuponul de reducere.

0.jpgŞi tot la capitolul cadouri speciale putem încadra şi imprimanta 3D Anet A8, care permite printarea unei game foarte largi de obiecte, la o viteză de 100 mm pe secundă. Gadgetul costă numai 156 de dolari şi o puteţi cumpăra de pe acest link.

O ultimă sugestie o reprezintă căştile Xiaomi In-ear Hybrid Earphones Pro pe care le puteţi cumpăra la preţul de numai 24,99 dolari, dacă aplicaţi cuponul LHXMPR. Căştile au un sunet clar, puternic, cu mult bass, şi includ micofon şi un sistem de reducere a sunetului ambiental. Le puteţi cumpăra de pe acest LINK.

Pe lângă sugestiile noaste, mai sunt şi multe alte gadgeturi interesante, la preţuri excelente. Vedeţi oferta, pe larg, pe Gearbest.com

Xiaomi In-ear Hybrid Earphones Pro