Vestea excelenta pentru utilizatorii de cartele Vodafone

Data: 6/11/2013 | Autor: .

vodafone-red

Vodafone a anuntat ca, incepand de  miercuri, utilizatorii Cartelei Vodafone beneficiaza de reportarea minutelor, SMS-urile si traficul de date neconsumat din noile extraoptiuni. Pentru a beneficia de reportarea acestora in luna urmatoare, utilizatorii trebuie doar sa isi reinnoiasca extraoptiunea pe care o au activa, inainte ca aceasta sa expire.

De asemenea, utilizatorii Cartelei Vodafone pot opta pentru un nou portofoliu de extraoptiuni, ce aduc minute internationale fixe de la doar 5 Euro/credit, minute internationale mobile, SMS-uri nelimitate, precum si mai mult trafic de date de la 6 Euro/credit si apeluri nelimitate in reteaua Vodafone, in extraoptiunile de valoare superioara.

Mai multe informatii despre noile extraoptiuni sunt disponibile in tabelul de mai jos:

Extraoptiune Mini 5 Flexi 6  Combi 7  Smart 9 Smart 12 
Beneficii nationale si internationale 100 Minute nationale / internationale/SMS-uri nationale NelimitatSMS – uri

nationale

125 Minute nationale si internationale

 

NelimitatSMS – uri

nationale

150 Minute  nationale si internationale

 

NelimitatSMS – uri

nationale

200 Minute nationale si internationale

 

NelimitatSMS – uri

nationale

250 Minute nationale si internationale

 

Beneficii in retea 2.000 Minute /SMS-uri in retea 3.000 Minute in retea 3.000 Minute in retea Nelimitat minute in retea Nelimitat minute in retea
Trafic inclus (Vodafone pentru Tineri) 50 MB(100MB) 200MB(400MB) 250MB(500MB) 500MB(1GB) 750MB(1.5GB)
Pret 5 Euro 6 Euro 7 Euro 9 Euro 12 Euro

 

Mai mult, tinerii cu varste intre 14 – 26 de ani care se inscriu in programul Vodafone pentru Tineri beneficiaza, pentru aceleasi extraoptiuni, la acelasi cost, de un trafic dublu de date, inclus.

Utilizatorii Cartelei Vodafone beneficiaza, in continuare, si de bonusuri in functie de vechimea de utilizare a Cartelei, dar si de valoarea de reincarcare, prin recent lansatul program Vodafone pentru Tine la Cartela, care ofera minute nationale si internationale, SMS-uri si trafic de date, inca din prima zi.

Pentru informatii suplimentare, accesati www.vodafone.ro/cartela.