Cum vor arata noile iPhone-uri (VIDEO)

Data: 11/11/2013 | Autor: .

iphone6Apple pregateste noi modele iPhone cu ecrane curbate, de dimensiuni mari, al caror senzor touch poate inregistra diferite niveluri de presiune, a declarat pentru Bloomberg o sursa apropiata situatiei.

Doua modele iPhone planificate pentru a doua jumatate a anului viitor vor avea ecrane de 4,7 inci, respectiv 5,5 inci, si vor fi curbate la margine, a afirmat sursa citata.

Ulterior, Apple ar putea implementa senzori care pot face distinctia intre apasari mai puternice pe ecran si atingeri usoare, relateaza Incont

Noile modele iPhone sunt inca in etapa de dezvoltare si nu au fost finalizate, Apple planificand lansarea pentru trimestrul al treilea al anului viitor, a declarat sursa citata.

Potrivit Business Insider, care publica cateva imagini cu un prototip al noului telefon, iPhone 6 ar urma sa aiba un ecran mai mare, intre 4,8 si 6 inchi, si un profil mai subtire, de 5,3mm fata de 7,6mm cat are in prezent.

Nikola Cirkovic, inginer la Centrul CIRPIS din Kragujevac, Serbia, afirma ca smartphone-ul ar putea sa fie lansat in vara viitoare.

GadgetReport.ro v-a prezentat, recent, alte cateva concepte de Iphone 6 realizate de fanii Apple.