vivo X60 Pro 5G. Noul smartphone dezvoltat împreună cu Zeiss

Data: 19/05/2021 | Autor: .

vivo X60 Pro 5G a debutat oficial în Europa. Noul model din seria vivo X oferă un sistem de imagistică realizat în colaborare cu ZEISS, care va ajuta utilizatorii să realizeze fotografii şi filmări remarcabile. Sistemul de camere dezvoltat în parteneriat oferă precizie şi claritate imaginilor realizate cu telefoanele inteligente vivo şi respectă standardele de calitate a imaginii ZEISS. X60 Pro este primul telefon inteligent lansat în urma parteneriatului strategic dintre vivo şi ZEISS, anunţat în decembrie 2020.

vivo X60 Pro oferă trei camere în partea din spate: Camera principală cu senzor de 48 de megapixeli, alături de o cameră de 13MP cu obiectiv supergrandangular şi a treia cameră de 13MP cu obiectiv pentru portrete, iar pentru selfie-uri utilizatorii pot folosi camera frontală de 32MP.

Pe lângă îmbunătăţirile de ordin tehnic, precum perfecţionarea tehnologiei Gimbal, introdusă anul trecut la modelul vivo X51 5G, am adus câteva îmbunătăţiri şi software-ului. Un avantaj al dotării cu sistemul de imagistică realizat de vivo împreună cu ZEISS este capacitatea telefonului inteligent de a realiza portrete clare, cu efect de bokeh rotund, datorită reproducerii renumitului ZEISS Biotar Portrait Style, foarte apreciat de fotografii amatori şi profesionişti.

vivo X60 Pro foloseşte noul Sistem de stabilizare Gimbal 2.0

Gimbal 2.0 a fost creat pe baza soluţiei de stabilizare optică a imaginii anunţată anul trecut şi îmbunătăţeşte stabilizarea pe patru axe pentru fotografiere, adăugând un sistem de stabilizare video pe cinci axe care permite utilizatorilor să surprindă imagini clare, de mare precizie, cu obiecte în mişcare.

Împreună cu obiectivul cu diafragmă mare f/1.48 şi cu algoritmul inovator IA de reducere a zgomotului, funcţia Extreme Night Vision 2.0 ajută utilizatorii să surprindă detalii în situaţii cu lumină redusă printr-o simplă atingere, pentru a înregistra imagini nocturne detaliate. În plus, funcţia Super Night Portrait pentru fotografii cu lumină din spate luminează subiectul fără a supraexpune fundalul, iar Panorama Night Mode îmbunătăţeşte semnificativ luminozitatea şi claritatea imaginilor panoramice în lumină redusă.

vivo X60 Pro 5G oferă noua tehnologie de imagistică Pixel Shift Ultra HD care îmbunătăţeşte precizia, mai ales a culorilor şi a detaliilor, dar şi claritatea la zoom. Cu ajutorul Pixel Shift Ultra HD Imaging, vivo foloseşte într-un smartphone tehnologii utilizate până acum la camerele foto SLR profesionale, ajutând utilizatorii să obţină imaginea perfectă prin surprinderea informaţiilor RGB mai exacte şi a mai multor detalii şi prin reducerea efectului moiré şi a culorilor false.

vivo X60 Pro 5G, un telefon 5G

X60 Pro oferă conectivitate 5G pentru transfer rapid de date şi latenţă scăzută.

Telefonul foloseşte un procesor Qualcomm® Snapdragon™ 870 şi are un afişaj flexibil Ultra O AMOLED de 6,56-inchi fără margini, cu rată de refresh de 120Hz şi rată de răspuns de 240Hz, oferind utilizatorilor o experienţă rapidă şi simplă.

În plus, afişajul modelului X60 Pro conţine în partea de sus o zonă pentru camera frontală de 3,96 mm şi a obţinut certificare SGS (Société Générale de Surveillance S.A.) pentru protecţia ochilor, oferind HDR10+ pentru claritate deosebită şi o experienţă vizuală intensă, captivantă, fără a solicita vederea în timpul utilizării îndelungate.

Smartphone-ul vivo X60 Pro foloseşte funcţii inovatoare bazate pe experienţa departamentului ZEISS Consumer Products, dar şi a producătorului de sticlă SCHOTT – societate afiliată companiei ZEISS, ambele aparţinând Fundaţiei Carl Zeiss, una dintre cele mai mari fundaţii private care oferă fonduri pentru cercetare ştiinţifică în Germania. SCHOTT, compania care a inventat sticla de specialitate, contribuie cu cea mai inovatoare protecţie de sticlă Xensation® Up. pentru telefoanele inteligente vivo high-end.

SCHOTT a dezvoltat această sticlă de protecţie de înaltă performanţă care creşte rezistenţa telefoanelor la cădere liberă. Sticla de protecţie Xensation® Up. este produsă în fabrica SCHOTT din Jena, Germania, apoi este prelucrată în Asia. Sticla din silicat de litiu şi aluminiu (LAS) este recunoscută ca fiind unul dintre cele mai durabile şi eficiente tipuri de sticlă de protecţie disponibile la ora actuală. La testele de cădere liberă, Xensation® Up. rezistă la căderi de la o înălţime de şase ori mai mare decât înălţimea maximă la care rezistă sticla din silicat de aluminiu.

 Care sunt prețurile și ce facilități oferă telefoanele Vivo, lansate în România

Actualizări software

Compania va oferi regulat actualizări ale sistemului de operare Android și de securitate, pe parcursul a trei ani. Acest lucru asigură că toți utilizatorii X60 Pro 5G beneficiază de asistență software care se ridică la înălțimea așteptărilor lor și le permite să se bucure de o experiență premium de utilizare a smartphone-ului pentru o perioada îndelungată. vivo și-a dovedit angajamentul față de clienți, fiind una dintre primele companii din Europa care și-a actualizat întreaga gamă de produse europene la Android 11, până în ianuarie 2021.

 X60 Pro – telefonul inteligent oficial al UEFA EURO 2020™

vivo X60 Pro este partenerul oficial al campionatului de fotbal UEFA EURO 2020™. Aşa cum a fost anunţat în octombrie, anul trecut, vivo va fi partenerul oficial al campionatelor europene de fotbal UEFA EURO 2020™ şi 2024. UEFA şi vivo au în comun pasiunea pentru excelenţă şi îşi doresc să ofere experienţe noi şi interesante fanilor fotbalului.