Care sunt prețurile și ce facilități oferă telefoanele Vivo, lansate în România

Data: 16/02/2021 | Autor: .

Cu ce prețuri și ce facilități oferă telefoanele Vivo, lansate în premieră în România

Vivo, al cincilea producător de smartphone-uri din lume, a ajuns în România, și-a lansat oferta de telefoane pe piața românească.

Deși relativ necunoscută pe piața românească, vivo a fost, în 2012, prima companie care a lansat un smartphone cu un cip hi-fi dedicat, vivo X1. Doi ani mai târziu, aceasta a depășit recordul prin cel mai subțire smartphone de până acum, modelul vivo X5Max, cu o grosime de numai 4,75 milimetri. În 2018, vivo a lansat primul smartphone cu tehnologia de scanare a amprentelor prin ecran, precum și primul smartphone cu adevărat frameless (fără margini), cu o cameră foto pentru selfie-uri de tip pop-up, modelul vivo NEX.

Telefoanele Vivo care ajung în România

Vivo aduce pe piața românească, în primul rând, modelul vivo Y70, un smartphone mid-range excelent, cu un design deosebit și un preț de numai 1199 lei.

Bazat pe un procesor Qualcomm Snapdragon 665, cu unitate grafică Adreno 610, acesta suportă încărcarea rapidă a acumulatorului prin tehnologia vivo FlashCharge de 33 de wați. Camera sa foto este echipată cu un senzor foarte capabil de 48 de megapixeli ce suportă Modul Super Noapte pentru fotografia în condiții de iluminare slabă și înregistrarea videoclipurilor 4H. Sub ecranul AMOLED, modelul vivo Y70 ascunde un senzor de amprente în ecran, în timp ce memoria de 8GB de RAM și 128GB de stocare integrată permit o performanță deosebită. Memoria poate fi extinsă și mai mult prin cardul microSD de până la 1TB, iar suportul pentru memorie poate fi folosit și pentru două carduri SIM simultan.

Telefoanele Vivo Y20s și vivo Y11s

Vivo aduce în România și două smartphone-uri din gama mid-range – modelele vivo Y20s și vivo Y11s.

Ambele smartphone-uri își iau energia dintr-un acumulator de 5000 mAh, care va rezista cu ușurință două zile cu o singură încărcare, și dispun de un scaner de amprente localizat lateral, în butonul de pornire, făcând modelele Y20s și Y11s fiabile și ușor de folosit. Ambele smartphone-uri folosesc și procesorul Qualcomm Snapdragon 460, care le permite consumatorilor să realizeze mai multe pe dispozitivele lor, de la simpla navigare pe internet și multi-tasking la jocurile video.

 Camera foto AI Triple Macro a modelului Y20s oferă o gamă largă de funcții, inclusiv Face Beauty și Efecte de lumină pentru portrete. Utilizatorii pot schimba perspectivele pentru a transforma toate imaginile surprinse în capodopere de fotografie. Cu o cameră foto principală de 13MP, o apertură mare de f / 2.2 și tehnologia PDAF, fiecare detaliu va străluci. În același timp, modelul vivo Y11s are o cameră foto principală cu configurație duală și un acumulator de 5000 mAh.

Începând cu finalul lunii, modelele vivo Y20s și Y11s vor fi disponibile la prețurile de 999 și respectiv 599 lei.