Două telefoane ieftine și bune, lansate în oferta Digi

Data: 22/02/2021 | Autor: .

OPPO A15 și A15s

Două dintre cele mai interesante telefoane din 2021, OPPO A15 și OPPO A53, au ajuns în oferta Digi Mobil. OPPO A15 și OPPO A53 sunt disponibile atât online, cât și în rețeaua de puncte de prezență DIGI. Modelul OPPO A15 beneficiază de o ofertă specială, putând fi cumpărat cu avans zero și rate fixe avantajoase, împreună cu abonamentul DIGI Mobil Optim.

Clienții pot beneficia de minute nelimitate de convorbiri în rețele fixe și mobile naționale, mii de minute internaționale, net nelimitat în rețeaua DIGI Mobil 4G, la prețul de 5 EUR (inclusiv TVA) pe lună.

Digi Contact. Cum intri în contact cu operatorii RCS-RDS/DIGI

OPPO A15 are un diplay de 6.52 inci HD+ și dispune de o cameră triplă cu inteligență artificială, care redă întocmai momentele cele mai importante pentru utilizatori. Ansamblul de camere este alcătuit dintr-o lentilă principală de 13MP, o lentilă macro de 2 MP și o lentilă de adâncime de 2MP care asigură un efect bokeh natural fundalului.

Prin modul Portret Bokeh, fotografiile realizate cu camera frontală au un efect natural, iar pentru un plus de creativitate, pot fi adăugate 6 filtre speciale. Prin îmbinarea funcțiilor Dazzle Color și Recunoaștere AI a mediului, cele două modele oferă modul AI de Îmbunătățire a cadrului, care poate reda impecabil 21 scenarii de fotografiere diferite.

Mai mult, utilizatorii au posibilitatea de a-și îmbunătăți fotografiile prin cele 15 filtre disponibile și clipurile video prin alte 10 filtre. Acest model vine cu interfața de utilizare proprietară OPPO ColorOS 7.2 și cu un set de caracteristici apreciate de utilizatori.

OPPO A53, în oferta Digi

Cu un ecran de 6,5 inci și o rată de împrospătare de 90Hz, OPPO A53 beneficiază de  o baterie puternică de 5000 mAh, cu tehnologia de încărcare rapidă la 18W, precum și cu un procesor performant octa core, Qualcomnm Snapdragon. Totodată, datorită camerei triple și a modurilor suplimentare cu care telefonul este dotat, utilizatorii vor putea surprinde clipuri video și fotografii expresive.

 Detalii complete afla din materialul de mai jos

Vrei un telefon ieftin și bun? Noile smartphone-uri OPPO A15 și A15s

Digi lansează un router WiFi 6 Gigabit. Viteză mult mai bună de internet