Vodafone, Cosmote si Orange au lansat iPhone 5. Cum arata ofertele

Data: 2/11/2012 | Autor: .

iPhone 5 a ajuns oficial si in Romania. Vodafone si Cosmote au pus smartphone-ul in vanzare inca de joi seara in cadrul evenimentelor de lansare, iar Orange incepe livrarile de vineri.

Lansarea oficiala iPhone 5 a strans la Bucuresti peste o suta de persoane nerabdatoare sa fie printre primele care achizitioneaza noul smartphone de la Apple, relateaza DailyBusiness.ro

In cadrul evenimentului de lansare de la Cosmote, Aris Karousos, directorul de retail al companiei, a declarat ca se asteapta ca stocul sa se epuizeze in scurt timp, mai ales avand in vedere ca deocamdata acest stoc este unul destul de mic.

Si Vodafone a marcat lansarea telefonului iPhone 5 printr-un eveniment desfasurat in miezul noptii la magazinul Vodafone Experience Store din AFI Palace Cotroceni. Clientii care au achizitionat noul iPhone 5  au beneficiat promotional de 50% mai mult trafic de date inclus la abonamentele dedicate, timp de 6 luni.

Urmariti cateva imagini de la lansarea oficiala, realizate de colegii de la DailyBusiness.ro

La Cosmote pretul unui iPhone 5 de 16 GB incepe de la 999 de lei la un abonament de 2 ani cu 55 de euro/luna si poate ajunge pana la 2.511 tot la un abonament de 2 ani, dar cu 28 de euro/luna.

La Vodafone, telefonul poate fi cumparat de la preturi ce pornesc de la 369 euro, pentru un abonament iPhone 39 pentru  2 ani. Fara conectare, telefonul este vandut cu 739 euro. Oferta de 369 de euro este valabila pentru modelul de 16 GB. Detalii puteti afla de aici

Modelul de 32GB pleaca de la pretul de 469 euro cu abonament iPhone 39 pentru  2 ani si 859 euro la liber.  Modelul de 64GB costa 569 euro cu abonament iPhone 39 pentru  2 ani si 979 euro la liber.Pentru mai multe informatii, accesati www.vodafone.ro/iphone.

La Orange, telefonul de 16 GB costa 269 euro la abonamentul de Pantera 51 si 369 de euro la Pantera 31. Preturile le puteti vedea, in detaliu, in imaginea de mai jos.  Mai multe amanunte aflati de aici