Vodafone lanseaza in Romania“clasicul” BlackBerry Bold 9790

Data: 15/02/2012 | Autor: .

Vodafone a lansat, miercuri, in premiera pe piata romaneasca, noul smartphone BlackBerry Bold 9790, un telefon in stilul clasic promovat de RIM, demodat insa in comparatie cu trendul impus de competitorii din segmentul premium, acolo unde canadienii il pozitioneaza. Telefonul la abonament va costa 99 de euro cu planul tarifar Mega 90.

Noul smartphone, successor al telefonului BlackBerry Bold 9780, vine cu un ecran de 2,45”,  in stilul clasic al RIM, cu o rezolutie de 480 x 360 pixeli, un procesor de numai 1 Ghz, alaturi de o camera de 5MP cu flash, auto focus si detectare automata a fetei.

Memoria interna de 8 GB a telefonului poate fi extinsa cu pana la 32 GB, iar viteza de download suportata este de 7,2 Mbps.  Pentru cei care folosesc telefonul mai mult pentru apeluri si SMS-uri, gadgetul poate fi o solutie buna, Daca vreti insa o experienta multimedia, ar fi bine sa cautati un altfel de telefon. BlackBerry Bold 9790 stie sa faca cateva lucruri bine, insa sa nu va asteptati sa rivalizeze cu iPhone 4S sau Galaxy S II.

Mai multe detalii despre telefon aflati de aici

Vedeti mai jos o prezentare video completa.

Noul smartphone poate fi achizitionat si de catre clientii persoane fizice  impreuna cu abonamentele Mega (Mega 8, 11, 17, 25, 45), la care se adauga extraoptiunea BlackBerry Start, in valoare de 7 Euro (TVA inclus), ce ofera trafic nelimitat pentru e-mail, browsing si BlackBerry Messenger. Cu planul tarifar Mega 90, terminalul poate fi achizitionat la pretul de 99 Euro.

Utilizatorii serviciilor business Vodafone pot achizitiona la preturi ce pornesc de la 99 Euro, alaturi de abonamentul Top Plus, in valoare de 85 Euro (fara TVA) pe luna. Impreuna cu optiunea BlackBerry Start, pachetul ofera e-mail, browsing si BlackBerry Messaging nelimitat. Utilizatorii business au la dispozitie o varietate de pachete tarifare, dintre care mentionam pachetul Avansat Roaming Plus, in valoare de 35 Euro (fara TVA), care impreuna cu optiunea BlackBerry Start aduce noul smartphone la un pret de 179 Euro. De asemenea, telefonul este disponibil la un pret de 259 Euro , in pachetul Esential Plus, in valoare de 13,5 Euro (fara TVA), alaturi de aceeasi optiune BlackBerry Start.

Pentru detalii despre preturi si tarife, intrati aici.

BlackBerry se reinventeaza

Intre timp, canadienii de la RIM au inteles, in sfarsit, ca pentru a redeveni competitivi in piata telefoniei mobile, trebuie sa isi redeseneze smartphone-urile in conformitate cu trendul actual. GadgetReport.ro v-a prezentat, recent, prima imagine oficiala cu noul BlackBerry London, telefon care urmeaza sa fie lansat in 2012.

Din imagini rezulta ca, cel putin din vedere al designului,Londonar fi primul smartphone cu adevarat modern al RIM-ului. Asta dupa ce seria Torch nu a convins.

Imaginea publicata de companie arata un profil obisnuit pentru telefoanele moderne, cu un ecran mare, protejat, probabil, de o sticla Gorilla Glass II si o tastatura virtuala, la fel ca iPhone sau principalul sau rival GalaxyS II.

Mai ramane ca RIM sa convinga la nivel hardware. Acolo nu avem detalii pentru moment, insa este de asteptat ca BlackBerry London sa vina cu un procesor quad-core, cu macar 1 GB de RAM, un 16-32-64 GB spatiu de stocare si o conexiune de date de generatia IV.

 

Daca ti-a placut articolul, nu ezita sa ii dai share pe Facebook, Twitter sau YM. Ai butoanele mai jos. Multumim.