Pe ce lume traieste Alcatel? OT-915 debuteaza la MWC

Data: 15/02/2012 | Autor: .

Francezii de la Alcatel pare ca traiesc intr-o lume speciala in care evolutia tehnologica se traduce prin mici artificii de design si cam atat. Dovada cel mai nou telefon OT-915 care si-ar putea face debutul la Mobile World Congress de laBarcelona (27 februarie – 1 martie).

Intr-o industrie in care Samsung, Apple, Nokia, LG sau RIM incearca, din rasputeri, sa lanseze telefoane cat mai performante, Alcatel merge pe o reteta clasica.

OT-915 este un smartphone  cu un profil de 11,9 mm, un design clasic cu tastatura QWERTY, un ecran de 2.8-inch, 240 x 320 touchscreen, o camera de 5 MP, WiFI, FM radio. Telefonul ruleaza Android 2.3.

Electricpig afirma ca telefonul este unul low-cost, fiind situat undeva intre modelele OT-980 si OT-990, pretul urmand sa fie de pana in 120 lire sterline  (120 euro).

Va fi de ajuns pretul redus pentru a vinde acest telefon? Daca il vor duce pe pietele din America Latina sau Africa, probabil ca isi va gasi clienti. In Europa, ramane de vazut, avand in vedere concurenta acerba. Sa nu uitam totusi ca nu toata lumea vrea sau isi permite telefoane super performante.

Cei de la Electricpig nu exclud varianta ca, dupa prezentarea de la Barcelona, Alcatel sa renunte la acest model. La fel cum a facut INQ cu modelul Cloude Touch. Detalii aici.

Daca ti-a placut articolul, nu ezita sa ii dai share pe Facebook, Twitter sau YM. Ai butoanele mai jos. Multumim.