Vodafone, promotie speciala la abonamente si telefoane de Paste

Data: 6/04/2012 | Autor: .

Vodafone Romania a lansat vineri o oferta promotionala de Paste pentru abonati, ce include un bonus de Internet pe mobil, trafic gratuit in 3 dintre cele mai folosite aplicatii pe mobil din Romania, precum si o serie de telefoane la preturi speciale.

Astfel, atat abonatii noi cat si cei existenti, au acum 500MB trafic internet pe mobil pentru abonamentele Mega 8/11/17/25/45, Mega 8/11 Plus si pachetele smartphone. Bonusul de 500 MB este valabil in primele 3 luni de la activarea abonamentului.

Potrivit unui comunicat de presa al Vodafone,  pe perioada promotiei, abonatii vor primi trafic gratuit in 3 dintre cele mai populare aplicatii pe mobil dezvoltate local:  Sapte Seri, Cinemagia si Seenow,

Vodafone a lansat totodata si cateva pachete speciale:

–          Cei care obisnuiesc sa iasa mult in oras , la cinema sau la restaurant, au la dispozitie acum pachetul compus din: telefonul LG Optimus L3 la 19 Euro (TVA inclus) + abonamentul Mega 8 + Internet pe mobil 500 MB + bonus 500 MB trafic internet pe mobil + trafic gratuit,in aplicatia „Sapte Seri”, cel mai bun ghid urban pe mobil pentru teatre, restaurante si concerte;

–          Iubitorii filmelor au acum „Cinemagia” pe telefon in pachetul care contine: telefonul Samsung Galaxy Ace Plus la 69 Euro (TVA inclus) + abonamentul Mega 8 + internet pe mobil 500 MB + bonus 500 MB trafic internet pe mobil + trafic gratuit, in aplicatia „Cinemagia”, care ofera acces la programul cinematografelor din intreaga tara, la ultimele stiri din lumea filmului, precum si posibilitatea de a rezerva bilete la filmele preferate;

–          Pentru toti cei care vor sa poarte cu ei micul ecran peste tot,  Vodafone propune pachetul compus din: telefonul Samsung Galaxy S II la 99 Euro (TVA inclus) + abonamentul Mega 25 + internet pe mobil 1 GB + bonus 500 MB trafic internet pe mobil  + trafic gratuit in aplicatia „Seenow” – singura platforma de continut video din Romania accesibila de pe telefonul mobil, care ofera acces la 20 de canale TV si o selectie de peste 200 de filme filme artistice premium, documentare si filme clasice romanesti.

LG Optimus L3 este smartphone compact cu un ecran de 3.2” si un procesor de 800 MHz. LG Optimus L3 se poate achizitiona în 2 culori, alb şi negru, la pretul de 19 Euro (TVA inclus) impreuna cu abonamentul Mega 8 + 500 MB.

Nou intrat in portofoliul de telefoane Vodafone este si Samsung GALAXY Ace Plus. Telefonul vine cu un ecran de  3.65’’,  procesorul de 1 GHz, precum si camera foto de 5 Mp cu Autofocus si blitz. Samsung GALAXY Ace Plus poate fi achizitionat la pretul de 69 Euro (TVA inclus) impreuna cu abonamentul Mega 8 + 500 MB.

Samsung GALAXY S II vine cu un procesor dual core de 1.2 GHz si o memorie RAM de 1 GB.  Samsung GALAXY S II are o camera de 8Mp care filmeaza Full HD si un ecran Super AMOLED Plus de 4.3’’.  Samsung GALAXY S II este disponibil acum la Vodafone la cel mai bun pret de pe piata, de 99 Euro (TVA inclus), impreuna cu abonamentul Mega 25 + 1 GB.

Ofertele sunt disponibile in toata reteaua de magazine Vodafone si ale partenerilor, pentru clientii noi si existenti, care incheie un abonament pe 2 ani. Pentru mai multe informatii privind intreaga oferta de abonamente din portofoliul Vodafone, vizitati www.vodafone.ro si https://www.facebook.com/vodafonero