Vodafone, Orange si Cosmote vor lansa iPhone 4S in 11 noiembrie

Data: 1/11/2011 | Autor: .

Vodafone, Orange si Cosmote  Romania continua campania de teasing pentru noul telefon iPhone 4S. Marti au anuntat data la care vor lansa  in Romania noul telefon, pe 11 noiembrie, fara sa prezinte mai multe detalii.

Teasingul este o practica des intalnita in Occident insa cu care publicul roman nu este inca atat de familiar motiv pentru care multa lume se astepta ca, pe langa anuntul datei oficiale, operatorii sa vina si cu detalii legate de pretul telefonului si abonamentele asociate.

Dincolo de ofertele Vodafone, Orange si Cosmote, telefonul poate fi comandat pe mai multe site-uri de internet. Emag a livrat deja primele 200 de telefoane unor clienti care le-au precomandat. Cititi detalii aici.

Telefonul va fi lansat pe 11 noiembrie si in Albania, Armenia, Bulgaria, El Salvador, Grecia, Guatemala, Hong Kong, Malta, Muntenegru, Noua Zealanda, Panama, Polonia, Portugalia si Coreea de Sud.

iPhone 4S este disponibil, in prezent, in 29 de tari, iar pana la finele anului va ajunge pe 70 de piete internationale.

In Statele Unite, smartphone-ul costa 199 dolari pentru varianta de 16 GB, 299 dolari pentru cea de 32 GB si 399 dolari pentru cea de 64GB.

 Apple a lansat noul model iPhone 4S pe 14 octombrie in SUA,Australia,Canada, Franta,Germania, Japonia si Marea Britanie. “iPhone 4S s-a vandut in 4 milioane de unitati in primul weekend, dublu fata de versiunea iPhone 4”, a  declarat Philip Schiller, vicepresedintele Apple.

GadgetReport.ro a prezentat un review al noului telefon. Desi arata identic cu predecesorul iPhone 4, lansat in urma cu 16 luni, presa internationala remarca design-ul spectaculos al telefonului celor de la Apple, care se mentine, inca, cu un pas in fata concurentilor. “Daca era o masina, ar fi fost un Mercedes”, spun cei de laThisIsMyNext.

“iPhone 4S s-a vandut in 4 milioane de unitati in primul weekend, dublu fata de versiunea iPhone 4”, a  declarat Philip Schiller, vicepresedintele Apple.

GadgetReport.ro a prezentat, in weekend, primul review al noului telefon. Desi arata identic cu predecesorul iPhone 4, lansat in urma cu 16 luni, presa internationala remarca design-ul spectaculos al telefonului celor de la Apple, care se mentine, inca, cu un pas in fata concurentilor. “Daca era o masina, ar fi fost un Mercedes”, spun cei de laThisIsMyNext.

 iPhone 4s – intre sperante si dezamagiri

71% dintre americani afirma ca nu au fost dezamagiti de faptul ca Apple a lansat iPhone 4S, in locul generatiei a cincea, insa 47% dintre posesorii de iPhone 4 ar fi vrut un alt model fata de upgrade-ul lansat de Apple.

Datele apar intr-un sondaj de opinie realizat de Retrovo si la care au raspuns 1300 de americani, esantion reprezentativ pentru profilul consumatorilor din SUA.

Studiu arata ca numai 29% dintre americani au fost dezamagiti de noua versiune a smartphone-ului iPhone.

7% dintre consumatori ar fi vrut ca noul telefon sa fi avut un ecran mai mare, 11% s-au asteptat la un nou design, iar 17% sperau ca iPhone sa primeasca tehnologie 4G. Cititi mai multe detalii aici