BlackBerry Curve 9360 vine in oferta Orange

Data: 31/10/2011 | Autor: .

Orange a lansat luni, in premiera in Romania, noul smartphone BlackBerry Curve 9360, prevazut cu sistemul de operare BlackBerry 7.

Noul model vine cu un design ergonomic, tastatura QWERTY si trackpad optic. Telefonul are inclus suportul pentru GPS, Wi-Fi si o camera foto de 5MP cu blit si functie de inregistrare video.

Smartphone-ul este echipat cu noul sistem de operare BlackBerry 7 OS care ofera un browser mai bun si navigare pe internet mult mai rapida si mai usoara ca pana acum.

Smartphone-ul BlackBerry Curve 9360 ofera si suita de aplicatii preinstalate si noilor versiuni ale aplicatiilor BBM (BlackBerry Messenger), Social Feeds (2.0), Yahoo Messenger, Facebook sau Twitter.

BlackBerry Curve 9360 este disponibil la Orange incepand de la 99 euro (TVA inclus). Oferta este valabila impreuna cu un abonament nou Pantera 21 pe doi ani si optiunea BlackBerry de 12,5 euro (TVA inclus).

Pana la 31 decembrie 2011, clientii care au un smartphone BlackBerry isi pot descarca gratuit aplicatii in valoare de 100 dolari prin intermediul AppWorld. Informatii complete pot fi obtinute pe site-ul http://myblackberryapp.com

httpv://www.youtube.com/watch?v=msmj2uWODxg