Galaxy Note ajunge in Romania in noiembrie. Samsung arunca pe Youtube cinci noi reclame

Data: 28/10/2011 | Autor: .

Samsung a anuntat vineri ca smartphone-ul gigant Galaxy Note, cu o diagonal de 5,3 inchi, va ajunge pe piata din Romania la mijlocul lunii noiembrie.

Galaxy Note are primul si cel mai mare ecran HD Super AMOLED, de 5.3 inchi. Acesta este un ecran expansiv inteligent, cu o inalta rezolutie, ce ofera o experienta de vizualizare imersiva, cea mai performanta din clasa sa, asigurand in același timp o portabilitate si functionalitate sporita pentru utilizatorii cu un stil de viața activ.

In plus, dispozitivul vine insotit de un stylus S-Pen, lucru care pare putin exotic in era display-urilor multitouch. Galaxy Note are o grosime de numai 9,6 mm si dispune de un processor dual core de 1,4 GHz, conectivitate HSPA+ si LTE, precum si de o baterie de 2500 mAH. Smartphone-ul ruleaza sistemul de operare Android 2.3 Gingerbread.

Alaturi de disponibilitatea pe piata a lui Galaxy Note, Samsung a anuntat si lansarea „S Choice”, un nou meniu de categorii sub Samsung Apps, cu aplicatii create special pentru functia S Pen a lui Galaxy Note. Noile aplicatii includ Soonr Workplace, OmniSketch, Zen Brush, ComicBook! si iAnnotate PDF. Soonr Workplace permite colaborarea in echipa prin optiunea de adnotare direct pe diversele formate de fisiere stocate in Soonr Cloud, iar iAnnotate PDF ofera un mod direct de adnotare pentru S Pen in fisiere PDF. OmniSketch si Zen Brush sunt unelte foarte utile pentru schitare libera si desen. OmniSketch permite utilizatorilor sa schiteze desene folosind S Pen drept pensula, in timp ce Zen Brush simuleaza o pensula orientala.

Odata cu lansarea Galaxy Note in Europa, cei de la Samsung au lansat is cinci noi reclame pe Youtube care prezinta in detaliu lucrurile pe care le poate face noul terminal.