Volkswagen Ameo. Maşina care va costa cât Loganul

Data: 5/02/2016 | Autor: .

Volkswagen Ameo gadgetreport.ro

Volkswagen a lansat  noul model Ameo, un sedan sub 4 metri, dezvoltat în principal pentru pieţele asiatice, cu ţintă directă cea indiană. Având în vedere designul şi preţul excelent, Volkswagen Ameo ar putea face o concurenţă serioasă modelului Dacia Logan.

Modelul de bază vine cu un motor pe benzină cu 73 CP de 1,2 litri, cu trei cilindri, conectat la o cutie de viteze manuala cu 5 trepte, iar pe lângă cel pe benzină va mai exista şi varianta 1.5 TDI.

La interior, Volkswagen Ameo vine cu specificaţiile pe care le vedem şi pe modelul Polo. Maşina este dotată excelent pentru preţul cerut.

Dincolo de portbagajul foarte mare, Ameo prezintă airbaguri frontale duble, pentru şofer şi pasager, un sistem de infotainment cu suport Mirror Link, cruise control, klimatronic, conectivitate Bluetooth, torpedou refrigerat, senzori de ploaie, faruri cu funcție cornering, jante din aliaj, ABS, ştergătoare automate şi chiar şi cameră video pentru mers cu spatele.

Maşina,construită la uzina VW din oraşul Pune, ar urma să fie vândută în premieră pe piaţa indiană din semestrul II, la preţul de 7500 de dolari.