Vonage. Cum sa vorbesti gratuit pe smartphone

Data: 8/02/2012 | Autor: .

Vonage si-a lansat noua aplicatie mobila de telefonie pentru iOS si Android. La fel ca si Viber sau Skype, aceasta permite realizarea de convorbiri telefonice gratuite  si trimiterea de mesaje prin internet intre utilizatorii aplicatiei.

Si pentru cei care nu au instalata aplicatia, cei de la Vonage spun ca este foarte avantajos sa ii contactezi prin intermediul soft-ului. Ar fi cu cel putin 30% mai ieftin apelul/minut in 50 de tari din intreaga lume. Pentru asta trebuie sa instalezi o extensie speciala. Vezi detalii aici

Interesant este ca, daca apelati prin intermediul Vonage, va trebui sa incarcati un credit prepaid (4.99$ sau 9.99$), astfel ca nu veti fi taxati in plus, indiferent de durata convorbirii.

Aplicatia este gratuita si nu necesita crearea unui profil de utilizator. Cei de la Vonage afirma ca apelul se aude extrem de clar datorita unui codec audio care imbunatateste sensibil calitatea sunetului.

Aplicatia este capabila sa iti utilizeze si numarul de telefon, verificat printr-un SMS, astfel ca vei putea vedea ID-urile celor cu care vorbesti si agenda telefonica.

Vonage precizeaza ca pentru a folosi aplicatia este nevoie de o conexiune de internet de minim 64 KBps. Mai multe amanute aflati aici