Un software mai bun pentru iPhone? iOS 5.1 vine in martie

Data: 9/02/2012 | Autor: .

Update-ul pentru sistemul de operare iOS 5.0, care ar putea rezolva, printre altele, problemele cu sunetul, consumul de energie si semnalul iPhone 4S, ar putea fi lansat pe 9 martie 2012, reiese din datele publicate de Apple intr-un pachet de profiluri destinate operatorilor care vand smartphone-ul.

Potrivit YourDailyMac, informatiile prezentate operatorilor din Japonia, Franta, Grecia si Suedia, mentioneaza data de 9 martie ca fiind termenul la care va fi disponibil update-ul de soft pentru iPad 2 (Wi-Fi), iPad 2 Wi-Fi + 3G (GSM), iPad 2 Wi-Fi + 3G (CDMA), iPad (Wi-Fi and Wi-Fi + 3G), iPhone 4S, iPhone 4 (GSM), iPhone 4 (CDMA), iPhone 3GS, iPod touch (generatia IV) si iPod touch (generatia III)

Potrivit surselor citate de publicatia specializata in tehnologia Apple, nu este exclus ca iOS 5.1 sa fie lansat odata cu noul iPad 3.

 GadgetReport.ro a relatat, recent, ca Apple a prezentat, dezvoltatorilor o versiune beta a noului software.

Purtand numele de cod Built 9B5131, acesta este al treilea update software pentru iOS dupa ce versiunile anterioare nu au reusit sa acopere decat in parte bugurile semnalate de utilizatori, de la calitatea slaba a semnalului pe iPhone 4S la probleme cu sonorul. Cititi mai multe detalii despre bug-uri intr-un alt material GadgetReport.ro

iOS 5.1 beta 3 include un nou API care ajuta dezvoltatorii sa rezolve o serie de probleme, in special cele legate de back-up. Noul update permite, de asemenea, utilizatorilor sa opreasca conexiunea de date 3G.