Un software mai bun pentru iPhone? iOS 5.1 vine in martie

Data: 9/02/2012 | Autor: .

Update-ul pentru sistemul de operare iOS 5.0, care ar putea rezolva, printre altele, problemele cu sunetul, consumul de energie si semnalul iPhone 4S, ar putea fi lansat pe 9 martie 2012, reiese din datele publicate de Apple intr-un pachet de profiluri destinate operatorilor care vand smartphone-ul.

Potrivit YourDailyMac, informatiile prezentate operatorilor din Japonia, Franta, Grecia si Suedia, mentioneaza data de 9 martie ca fiind termenul la care va fi disponibil update-ul de soft pentru iPad 2 (Wi-Fi), iPad 2 Wi-Fi + 3G (GSM), iPad 2 Wi-Fi + 3G (CDMA), iPad (Wi-Fi and Wi-Fi + 3G), iPhone 4S, iPhone 4 (GSM), iPhone 4 (CDMA), iPhone 3GS, iPod touch (generatia IV) si iPod touch (generatia III)

Potrivit surselor citate de publicatia specializata in tehnologia Apple, nu este exclus ca iOS 5.1 sa fie lansat odata cu noul iPad 3.

 GadgetReport.ro a relatat, recent, ca Apple a prezentat, dezvoltatorilor o versiune beta a noului software.

Purtand numele de cod Built 9B5131, acesta este al treilea update software pentru iOS dupa ce versiunile anterioare nu au reusit sa acopere decat in parte bugurile semnalate de utilizatori, de la calitatea slaba a semnalului pe iPhone 4S la probleme cu sonorul. Cititi mai multe detalii despre bug-uri intr-un alt material GadgetReport.ro

iOS 5.1 beta 3 include un nou API care ajuta dezvoltatorii sa rezolve o serie de probleme, in special cele legate de back-up. Noul update permite, de asemenea, utilizatorilor sa opreasca conexiunea de date 3G.

1 comentariu

 • 19/03/2012, 00:08 irisul says : raspunde

  salut….
  Am si eu o problema f grava cu telefonul. Incerc sa va explic cat pot de bine ca poate cineva imi da vreun sfat bun sa rezolv problema.
  Am cumparat de 3 zile un iphone 4 neverlocked de la cineva dupa un forum. Telefonul merge perfect pe 3G. Daca dezactivez 3G-ul, mai sta asa cateva minute, poate chiar o jumatate de ora si apoi dintr-o data arata o singura liniuta si pica de tot semnaul scriind lipsa semnal. Incepe iar sa caute si scrie iar nicio retea. Cauta si cauta si degeaba, nu mai reuseste sa prinda deloc semnal. L-am lasat asa si o jumatate de ora si degeaba. Daca activez 3G-ul semnalul apare instantaneu.
  Am incercat si cu alt sim de cosmote si face la fel. Am incercat si cu orange si la fel face. Simul l-am incercat si in alt telefon si functioneaza perfect.
  Am reinstalat softul 5.1 de cateva ori si problema tot persista. Am dat si resetare configurari retea si … aceeasi problema. Daca este dezactivat 3G-ul si inchid si redeschid telefonul, intra semnalul dar dispare dupa cum v-am zis in maxim jumatate de ora.
  Idea mea ar fi: daca ar avea probleme cu antena, nu cred ca ar merge nici pe 3G, nu? Sau nu ar rezista nici pe 2G minutele acelea pana pica. Tind sa cred ca este o problema de soft. Astept cu nerabdare un update la urmatorul IOS 5.1….
  Am incercat si un downgrade dar se pare ca sh-urile n-au fost salvate. Ce n-am incercat este jailbreack-ul dar nu cred ca ar da rezultate ca n-are nici o treaba cu problema.
  Ce parere aveti? Va rog ajutati-ma cu ceva ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.