Vrei un card de memorie de 128 GB? Super oferta pe Amazon

Data: 27/02/2014 | Autor: .

SanDisk Ultra microSDXC UHS-I-GADGETREPORT

Daca vreti sa va cumparati cel mai mare card microSD din lume pentru telefon, tableta sau aparatul foto, profitati de oferta speciala lansata pe magazinul online Amazon.

La numai doua zile de la lansarea oficiala la Mobile World Congress, Amazon a scos la vanzare  cardul SanDisk Ultra microSDXC UHS-I. Iar pretul este cu 80 de dolari mai mic fata de cel anuntat de SanDisk, de 200 de dolari.

Pentru 120 de dolari veti primi un card care permite inregistrarea a 16 ore de video in Full HD, 7,500 melodii, 3,200 fotografii si peste 125 de aplicatii. Cardul il puteti cumpara de AICI

SanDisk afirma ca noul microSD are o rata de trasfer imbunatatita si ca acesta este ideal pentru filmarile in Full HD si 4K.

SanDisk Ultra microSDXC UHS-ICu acest produs, SanDisk a luat-o serios in fata pietei, in conditiile in care cele mai multe gadgeturi nu au capacitatea de a «vedea » asemenea carduri. Nici macar noul Samsung Galaxy S5 nu il poate vedea. Smartphone-ul vede «numai» 64 GB.

GadgetReport.ro relata, zilele trecute, despre lansareaSanDisk Extreme Pro SDHC/SDXC UHS-II, un nou card de memorie care transfera informatia cu viteza de 250MB/s.

La ce e bun un astfel de card? Daca vreti sa va cumparati o camera video sau una foto care inregistreaza in 4K sau Full HD, un astfel de card de memorie de 64 de GB va va oferi sansa de a inregistra imaginile fara niciun fel de blocaje.

SanDisk Extreme Pro SDHC/SDXC UHS-II va ajunge in magazine in luna aprilie, in variate de 16 GB si 64 GB.