Vrei sa iti transformi ceasul intr-unul smart? Kairos T-band, Cea mai tare invenţie (VIDEO)

Data: 26/11/2014 | Autor: .

Kairos T-band

Producatorul de ceasuri Kairos vrea sa schimbe modul in care percepem ceasurile inteligente. Ne propune o variantă de compromis. Să ne păstrăm ceasul favorit, dar să îi schimbăm cureaua cu una smart, relatează GadgetReport.ro

Kairos T-band-2Kairos T-band este, în fapt, o curea dintr-un material sintetic care are pe ea un display LED curbat, la fel ca la o bratara smart.

Are un procesor ARM Cortex M4 şi microfon şi se adapteaza la orice tip de ceas si afisează tot felul de informatii, pentru ca se conecteaza la telefonul mobil prin bluetooth.

Asa ca veti avea pe bratara cam toate informatiile devenite standard in industrie, de la preluarea apelurilor, la sms-uri, email-uri, GPS şi senzorul care analizeaza ritmul cardiac.

Kairos T-band poate juca si rolul de telecomanda pentru gadgeturi si chiar si automobil.

Kairos a lansat proiectul T-band pe Indiegogo de unde speră să adune 50.000 de dolari în 36 de zile pentru a trece la productia de serie.

Cum arata Kairos T-band vedeti in clipul video de mai jos. O precizare importanta. Daca vreti, puteti cumpara cureaua impreuna cu unul dintre ceasurile Kairos. Mai toate arata excelent. Le vedeti pe Indiegogo