Vrei sa vizitezi celebrul South Park? Cea mai tare aplicatie virtuala de pe net (VIDEO)

Data: 4/07/2014 | Autor: .

southparkSunteti fanii celui mai cunoscut serial de desene animate din istorie? Atunci va dam o veste buna. De acum incolo veti putea vizita celebra localitate South Park cu ajutorul unei aplicatii speciale.

Prezentata la Festivalul de Publicitate de la Cannes, aplicatia este destinata in special noului gadget Oculus Rift, insa poate fi vazuta si pe PC sau MAC.

Aceasta iti permite sa explorezi South Park intr-o constructie grafica similara jocurilor de tip RPG. Vei fi insotit, bineinteles, de celebra coloană sonoră.

Ca sa vizitati South Park intrati AICI. Mai jos aveti un clip video care prezinta un tur virtual al orasului.

Celebrul serial de desene animate South Park se afla la cel de-al 17-lea sezon. Pe parcursul celor 247 de episoade de pana acum, creatorii South Park au satirizat si ridiculizat o lume intreaga, multi fiind cei care afirma ca acest serial a schimbat mentalul colectiv, mai ales in SUA.

In cei 17 ani de difuzare, dincolo de faptul ca l-au ucis pe Kenny de circa 80 de ori, realizatorii celebrului serial au ridiculizat numeroase vedete si personalitati politice, de la Barack Obama la Tom Cruise.

South Park a devenit renumit pentru atacarea deschisa, provocatoare si fara menajamente a subiectelor controversate cum ar fi avortul,homosexualitatea, violența si sexul in mass-media, religia; dar si pentru abordarea subiectelor la ordinea zilei in jurnalele de stiri: razboiul din Irak, alegerile prezidențiale din 2000 si 2004, sau inundațiile din New Orleans din 2005.

Uneori reacția este uluitor de rapida: episodul 111, „It’s Christmas in Canada” in care este infațisat Saddam Hussein prizonier, a fost difuzat pe 17 decembrie 2003, la doar 3 zile dupa capturarea reala a lui Saddam inIrak.

Dincolo de serialul in sine, sunt inca multe secrete, lucruri inedite care tin de “bucataria” serialului. De exemplu, stiati ca mama lui Cartman a fost inspirata de femeia care l-a inselat pe Trey Parker ?

Sau ca celebrul Mr. Hankey este inspirat tot din realitate si trimite la copilaria lui Parker, cand acesta avea prostul obicei de a nu trage apa la toaleta.

Vedeti toate secretele serialului South Park in clipul video de AICI.