Vrei un televizor cu performanţe de laptop? Beelink GT1 aduce Android 6.0 pe orice ecran

Data: 22/02/2017 | Autor: .

Vrei un televizor cu performanţe de laptop? Beelink GT1 aduce Android 6.0 pe orice ecranDacă vreţi să urmăriţi filme, seriale, clipuri pe Youtube, să vă jucaţi sau să staţi pe Facebook pe un ecran mai mare, nu este necesar să daţi o sumă uriaşă pe achiziţia unui smart TV. Cu un televizor simplu, cu mufa HDMI, şi cu consola Beelink GT1 veţi avea un televizor cu specificaţii hardware demne de un laptop şi care rulează Android 6.0 la viteze gigabit, relatează GadgetReport.ro

Consola Beelink GT1 Ultimate este unul dintre cele mai interesante gadgeturi de ultimă generaţie pe care le-am văzut în ultimele luni. La numai 80 de dolari, într-o promoţie pe Gearbest.com, veţi avea un sistem de operare Android 6.0 pe televizor, propulsat de un procesor octa-core Amlogic S912, tactat la 2 Ghz si 3 GB de RAM.

Placa video ARM Mali-T820MP3 ii permite sa redea imaginea chiar si la nivel 4K UHD, cu HDR, astfel ca, daca de exemplu intrati pe Netflix, veti putea vedea filmele si serialele la rezolutia 4K, bineinteles daca si ecranul televizorului suporta aceasta rezolutie.

Beelink GT1 Ultimate are un spatiu de stocare de 32 GB, extensibil cu pana la 64 GB, astfel ca veti avea spatiu suficient pentru a va salva filmele, serialele si jocurile preferate.

Sistemul de operare Android este special adaptat pentru a rula pe ecranul TV, experienţa fiind peste cea oferită de smart TV-urile de mii de lei, vandute pe piata romaneasca.

Sistemul KODI va ofera, preinstalate, tot felul de aplicatii, de la Facebook la Youtube, Amazon Prime, Netflix, HBO GO etc, iar pe restul le puteti descarca din Google Play.

Pe langa faptul ca se misca fara niciun fel de intreruperi, consola Beelink GT1 Ultimate intra pe internet la viteze gigabit, gratie modulului 802.11 AC, care permite downloaduri de pana la 50 Mbps. Iar pe mufa clasica de lan, cu cablu de internet, ajunge si pana la 120 Mbps.

Consola se conecteaza prin bluetooth4.0 la smartphone sau la o tastatura si un mouse, astfel ca, pe langa telecomanda multimedia, il puteti transforma, practic, intr-un PC pe TV.

Consola Beelink GT1 Ultimate beneficiaza de un sistem de update, astfel ca veti fi la curent cu toate actualizarile si optimizarile software.

Gadgetul se afla intr-o promotie exclusiva pe Gearbest.com, de unde il puteti cumpara, pentru scurt timp, la pretul de 79,99 dolari. Detalii aflati de AICI.