Vrei un smartwatch de 50 de lei? Cele mai tari promoţii

Data: 3/02/2016 | Autor: .

ceasuri-promotie

Un ceas inteligent nu mai este deloc o investiţie excentrică, utilitatea lui fiind una dovedită. Smartwatch-ul te anunţă când îţi intră emailurile pe telefon, sms-uri, mesajele de pe Facebook şi celelalte reţele sociale, te motivează să faci mai mult sport, îl poţi folosi la volan pe post de speaker când primeşti un apel, te trezeşte dimineaţa etc.

Sunt atât de multe aplicaţii interesante pentru un smartwatch încât sfatul nostru este să încercaţi un asemenea produs şi veţi vedea că ceasul clasic o să devină inutil.

Pe piaţă există o gamă foarte largă de smartwatch-uri, unele scumpe, altele ieftine, aşa că aveţi de unde să alegeţi.

u8 smartwatchCel mai ieftin pe care vi-l propunem este U8 Smartwatch, un ceas cu un ecran touchscreen care se sincronizează cu orice smartphone prin Bluetooth şi care vă oferă accesul la toată gama de alerte, de la sms-uri, mesaje şi informaţii meteo.

Ceasul are microfon şi speaker, aşa că îl puteţi folosi pentru a răspunde la apeluri, de exemplu când vă aflaţi la volan. Mai mult chiar, are un altimetru şi un termometru şi vine într-o gamă variată de culori.

La preţul de numai 9,9 dolari, este un gadget care merită toţi banii. Îl puteţi cumpăra de pe site-ul Gearbest.com.

Dacă vreţi un smartwatch cu specificaţii superioare, puteţi alege ORDRO SW25 Smartwatch Phone , un ceas inteligent cu un ecran de 1,54 inch touchscreen, foarte clar si luminos, cu rezolutia de 240×240 pixeli, prins intr-o carcasă solidă, cu aspect de Apple Watch. ordo smartwatchCureaua, realizată dintr-un material compozit, este similară cu cea de la Apple Watch şi vine în trei culori, verde, albă şi neagră.

Gadgetul are un procesor MTK2502 care rulează impreună cu 64 MB de RAM un sistem de operare compatibil cu telefoanele cu Android şi iPhone-uri. Gadgetul are un spatiu de stocare de 128 MB, extensibil pana la 32 GB, asa ca vei putea instala pe el toata muzica ta preferata, pe care s-o asculti la casti.

ORDRO SW25  se conectează la telefon prin bluetooth V4.0/V3.0 şi îţi permite să primeşti şi să efectuezi convorbiri, pentru ca are propriul SIM card. Îl poţi controla cu touchscreen-ul şi

cu coroniţa specială şi butonul de pe laterală.

Ceasul inregistreaza video si face fotografii cu camera inclusa si apoi le poate transfera automat pe telefon.

zmaxORDRO SW25 Smartwatch Phone are toti senzorii disponibili pentru un ceas inteligent, de la pedometrul care îţi măsoară numărul paşilor, la cel care îţi monitorizează somnul. Bateria este una de 320 mAh, suficienta pentru a-i asigura o autonomie de 2-3 zile. Ceasul este disponibil la preţul de 54 de dolari, pe Gearbest.com

Un alt smartwatch interesant este ZGPAX S365 Smart Dual Bluetooth Watch SIRI Function, un ceas compatibil cu iPhone-ul şi care costă, pe GearBest.com, 41,99 dolari.

Gadgetul are un ecran 2.5D Arc, rotund, de 1,22 inchi, capacitiv, cu rezoluţia de 240 x 240 pixeli, prins într-o carcasă din oţel despre care producătorii spun că este extrem de rezistentă la şocuri, apă şi praf.

Ceasul are o capacitate de 128 MB şi o baterie de 360mAh care îi asigură o autonomie declarată de o săptămână. Smartwatch-ul chinezesc se încarcă complet în numai 15 minute, cu un cablu obişnuit de USB.

Smartwatch-ul comunică cu orice telefon cu Bluetooth 4.0 (iOS şi Android) prin intermediul unei platforme software dedicată, care include toate funcţiile devenite standard în industrie, de la pedometru, senzorul care monitorizează somnul şi cel care îşi anunţă utilizatorul privind sedentarismul.

Ceasul primeşte, bineînţeles, apeluri, mesaje şi îl poţi folosi pentru a controla camera foto de pe telefon.

În plus, are un senzor de proximitate care te anunţă dacă te-ai depărtat prea mult de telefon şi unde să-l cauţi.

Pe Gearbest.com aveţi la dispoziţie căteva zeci de smartwatch-uri, aşa că aveţi de unde alege. Ideea să căutaţi produse cu ecran capacitiv, cu cel puţin 64 MB, difuzor şi microfon, şi o baterie de peste 300 mAh.