WC-ul, locul preferat de stat pe Facebook?

Data: 13/06/2015 | Autor: .

Este toaleta locul preferat de stat pe Facebook? Pentru multi dintre americani, pare ca da! 63% dintre utilizatorii de smartphone-uri au dat telefoane din toaleta, iar 38% au navigat pe internet in timp ce au stat pe WC. Este concluzia unui sondaj de opinie realizat de compania 11mark pe un esantion de 1000 de americani.

Potrivit rezultatelor, baia este unul dintre cele mai populare locuri pentru sustinerea unei convorbiri telefonice.

Femeile (76%) sunt mult mai atrase de ideea de a folosi baia pentru convorbiri decat barbatii (74%). 63% au declarat ca au raspuns la telefon, in timp ce 41% au initiat o convorbire. 67% au citit texte de pe mobil, iar 28% au navigat pe internet.

Studiul arata, pe de alta parte, ca barbatii sunt mult mai atasati de telefoane decat femeile, dovada ca 30% au declarat ca nu pot merge la WC fara telefon, in timp ce procentul femeilor este cu 10% mai mic.

Studiul arata ca cei mai multi utilizatori care au folosit telefonul la baie detin telefoane Android (84%), urmati de posesorii de iPhone (77%)

“Acest studiu confirma ceea ce stiam deja. Ca a cazut si ultimul loc considerat privat’, au declarat, intr-un comunicat de presa, reprezentantii firmei.