WC-ul, locul preferat de stat pe Facebook?

Data: 13/06/2015 | Autor: .

Este toaleta locul preferat de stat pe Facebook? Pentru multi dintre americani, pare ca da! 63% dintre utilizatorii de smartphone-uri au dat telefoane din toaleta, iar 38% au navigat pe internet in timp ce au stat pe WC. Este concluzia unui sondaj de opinie realizat de compania 11mark pe un esantion de 1000 de americani.android-in-bagno

Potrivit rezultatelor, baia este unul dintre cele mai populare locuri pentru sustinerea unei convorbiri telefonice.

Femeile (76%) sunt mult mai atrase de ideea de a folosi baia pentru convorbiri decat barbatii (74%). 63% au declarat ca au raspuns la telefon, in timp ce 41% au initiat o convorbire. 67% au citit texte de pe mobil, iar 28% au navigat pe internet.

Studiul arata, pe de alta parte, ca barbatii sunt mult mai atasati de telefoane decat femeile, dovada ca 30% au declarat ca nu pot merge la WC fara telefon, in timp ce procentul femeilor este cu 10% mai mic.

Studiul arata ca cei mai multi utilizatori care au folosit telefonul la baie detin telefoane Android (84%), urmati de posesorii de iPhone (77%)

“Acest studiu confirma ceea ce stiam deja. Ca a cazut si ultimul loc considerat privat’, au declarat, intr-un comunicat de presa, reprezentantii firmei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *