WhatsApp lansează funcţia Message Yourself! Un bun mod de a păstra informaţii importante

Data: 28/11/2022 | Autor: .

WhatsApp a introdus o nouă funcție care vă permite să vă trimiteți mesaje, cum ar fi memento-uri și liste de cumpărături. Denumită „Message Yourself”, funcția a fost observată pentru prima dată de WaBetaInfo în urmă cu câteva săptămâni, ca parte a unui test beta, dar acum va fi implementată la nivel global pentru utilizatorii iOS și Android.

Odată ce vei primi actualizarea, te vei putea vedea pe tine însuți în partea de sus a listei de contacte atunci când creezi mesaje noi. După ce vei da click pe acesta, vei putea să-ți trimiți note, memento-uri, liste de cumpărături și orice altceva de care ar trebui să-ți amintești.

De asemenea, utilizatorii își pot fixa discuțiile WhatsApp Message Yourself în partea de sus a unei liste de conversații pentru un acces mai ușor.

Până acum, puteai să-ți trimiți mesaje doar prin crearea unui grup din care făceai parte doar tu sau prin utilizarea funcției „click to chat” a aplicației, ambele soluții cel puțin abstracte.

Platforma rivală Signal oferă deja o funcție numită „Note to Self”, care face cam același lucru, deși este îngropată în lista de contacte, în loc să fie disponibilă în partea de sus.

Ar trebui să vedeți funcția WhatsApp Message Yourself în următoarele două săptămâni, fie pe Android, fie pe iOS.