Windows 8 creeaza confuzie in randul utilizatorilor (VIDEO)

Data: 19/10/2012 | Autor: .

Windows 8, sistemul de operare complet redesenat al celor de la Microsoft, ii lasa confuzi pe utlizatori, care se vad pusi in situatia de a nu putea efectua operatiuni dintre cele mai simple.

Astfel, intr-un clip postat pe YouTube de Chris Pirillo, oamenii de pe strada nu sunt capabili sa gaseasca butonul de shut-down in noua interfata Metro.

Confuzia domneste pe chipurile tuturor, iar majoritatea spun ca nu vor face upgrade si vor folosi in continuare Windows 7.

Confuzia utilizatorilor simpli nu trebuie sa ne mire, avand in vedere ca pana si angajatii Microsoft au probleme in a intelege noul Windows 8, si diferentele dintre acesta si varianta RT. Potrivit unui material realizat de The Verge, angajatii magazinelor Microsoft Store dau raspunsuri care mai de care mai „trasnite” intrebarilor reporterului.

Astfel, putem afla de la acestia ca nu exista nici o diferenta intre Windows 8 si Windows RT, ca versiunea Windwos RT poate rula aplicatii mobile sau chiar ca pe Windows RT pot fi instalate versiuni vechi de Microsoft Office, printr-o unitate DVD conectata la o tableta Surface prin USB.