Xperia Z Ultra. Cum vrea Sony sa atace suprematia Galaxy Note

Data: 19/06/2013 | Autor: .

xperiazultraSony Mobile ar putea lansa pe 4 iulie Xperia Z Ultra, un smartphone de dimensiuni mari, dotat cu stylus. Speculatiile pe seama primului terminal mobil inteligent de dimensiuni mari de la Sony spun ca device-ul va avea un design asemanator Sony Xperia Z, insa display-ul va fi unul de 6,4 inci.

Compania a trimis presei franceze invitatii la un eveniment in cadrul caruia compania promite sa prezinte „o mare surpriza”, fara sa dea insa mai multe detalii despre produsul sau serviciul ce va fi dezvaluit.

Totusi, imaginea care insoteste invitatia sugereaza lansarea unui smartphone cu stylus, de dimensiuni mari, caz in care Sony ar oferi consumatorilor primul lor phablet, potrivitHIT.ro.

De departe cel mai captivant zvon este legat de procesorul phablet-ului Sony: un Qualcomm Snapdragon 800 (quad-core) tactat la 2,2 GHz, care ar face din telefonul-tableta al Sony un campion in materie de grafica si performanta.

Device-ul Sony ar putea oferi rezolutie fullHD 1080p pe un ecran cu o densitate a pixelilor per inch de 342.

Phablet-ul Sony ar urma sa ofere un spatiu intern de stocare de 16GB (+ slot de card microSD), o camera foto principala de 8MP si una frontala de 1,3MP, dar si un stylus, dupa modelul deja consacrat de Samsung prin seria Galaxy Note.