You’re on Coke! Scandal urias in jurul reclamei lansate de Coca-Cola (VIDEO)

Data: 6/03/2014 | Autor: .

you're on coke

Concernul Coca-Cola este protagonistul unui scandal mediatic in SUA dupa ce a lansat o campanie publicitara extrem de controversata pentru Coca-Cola Diet, o bautura fara zahar si fara calorii.

Creata de Droga5, o companie devenita cunoscuta pentru campaniile sale soc, reclama scoate in evidenta un nou slogan – You’re on Coke, ce duce cu gandul la cocaina, la starea in care te afli atunci cand consumi droguri.

Panourile si afisele cu noul slogan au impanzit America, iar la televiziuni a fost lasat un clip comercial la fel de controversat.

In imagini puteti vedea povestile unui tanar care isi face curaj pentru a tine un discurs la o nunta, unei tinere care ia cuvantul intr-o sala de curs si a celebrei cantarete Taylor Swift care se pregateste pentru un concert.

Cu totii isi fac curaj, bineinteles, cu Coca-Cola Diet.

Vedeti clipul video mai jos.

Campania “You’re on Coke” a starnit reactii virulente, nu putini fiind cei care acuza Coca-Cola ca promoveaza consumul de narcotice.

Bha_OQUIQAA_AjaCoca-Cola a reactionat, intr-un comunicat oficial, anuntand ca asocierea dintre cocaina si «You’re on Coke” este fortata si ca nu a dorit in niciun caz asa ceva.

„Diet Coke nu sustine in niciun fel consumul de substante ilegale”, a afirmat Coca-Cola. „You’re on – aduce aminte tinerilor provocarile ce ii asteapta si incearca sa ii determine sa le faca fata cu curaj si determinare, sa arate ce pot”, mai spune compania.