Yuneec Breeze 4K. Drona cu care transmiţi în direct de la înălţime

Data: 27/09/2016 | Autor: .

Yuneec Breeze 4K. Drona cu care transmiţi în direct de la înălţime

Yuneec Internațional a lansat pe piaţa românească Yuneec Breeze 4K, o dronă care poate capta imagini și clipuri atât în exterior cât și în interior, acestea putând fi distribuite live pe reţelele sociale. Drona are inclusă o cameră Ultra High Definition, cu un senzor optic de 13 megapixeli și se poate mișca la 90 de grade pe verticală, relatează GadgetReport.ro

Breeze 4K are o stabilitate ridicată chiar și în condiții de vânt, iar fluxul optic, senzorii de poziționare în infraroșu și stabilizarea digitală de imagine garantează atât claritatea fotografiilor și secvențelor video, cât și siguranța zborului inclusiv în spațiile închise.

“Breeze are inclusă o cameră Ultra HD și este echipată cu funcții de zbor automatizate asemănătoare cu cele ale dronelor noastre de top, iar datorită dimensiunilor și modului intuitiv de utilizare, drona Breeze se integrează usor în orice tip de activitate, indiferent că este o primă aventură în natură sau o simplă întâlnire cu prietenii și familia”, declara Tian Yu, CEO Yuneec Internațional.

Drona Yuneec Breeze 4K este controlată cu ajutorul aplicației Breeze Cam direct din smartphone-ul utilizatorului și are cinci moduri de zbor incluse: Pilot, Self-Portrait, Orbit, Travel și Follow Me.

Modul Pilot poate fi folosit de către utilizator atunci când dorește controlul manual al dronei prin simpla mișcare a telefonului, iar funcția Self-Portrait este recomadată atunci când se dorește realizarea de selfie-uri sau captarea imaginilor de grup. Comutarea pe modul Orbit, va face ca Breeze 4K să orbiteze în jurul utilizatorului sau al oricărui obiect specificat de către acesta. Drona poate zbura la o distanță de 80 m față de cel care o controlează și se poate întoarce automat dacă are activat modul Travel.

Follow Me se folosește de sistemul de navigație GPS din smartphone-ul utilizatorului, și face ca drona să urmărească poziția acestuia indiferent de obstacolele intâlnite în cale captând în mod automat imaginile din jur. Asadar la drona Yuneec Breeze 4K totul este posibil deoarece aplicația de care dispune, are acces la giroscopul telefonului și la accelerometru.

Aceeași aplicație Breeze Cam permite utilizatorului și editarea de fotografii și videoclipuri, pe care ulterior acesta le poate distribui pe Facebook sau alte rețele sociale. Breeze Cam este disponibilă pentru  iOS și Android.

Drona Yuneec Breeze 4K are o autonomie de 12 minute, iar timpul pentru reîncarcarea bateriei este de 30-40 de minute. Elicele sunt pliabile făcând-o foarte usor de transportat, putând fi luată oriunde și oricând de către utilizator.

Breeze 4k va fi disponibilă, începând cu data de 3 octombrie 2016 și poate fi achiziționată online de pe site-urile www.emag.ro și www.telcom-shop.ro  la prețul de 2.249 lei.

Mai multe detalii aflaţi de pe site-ul oficial, accesand acest LINK.