10 sfaturi dacă vrei să-ţi cumperi Galaxy S7/S7 Edge

Data: 17/05/2016 | Autor: .

10 sfaturi dacă vrei să-ţi cumperi Galaxy S7/S7 Edge

Dacă vreţi să cumpăraţi unul dintre cele două smartphone-uri Samsung, Galaxy S7 şi S7 Edge, sunt 10 sfaturi importante pe care este bine să le urmaţi.

1.Cumpăraţi-vă un card microSD pentru Galaxy S7. Dacă vreţi să aveţi spaţiu pentru fotografii, filme, muzică şi aplicaţii, puteţi introduce în telefon un card de până la 200 GB. Trebuie să ştiţi că versiunea Galaxy S7/Edge de 32 GB are spaţiu liber doar de 16 GB, restul fiind ocupat de sistemul de operare Android 6.0.1 şi aplicaţii.

2.Atunci când faceţi fotografii sau filme, alegeţi să le salvaţi pe SD card-ul. Altfel s-ar putea să vă treziţi rapid cu telefonul plin. O altă soluţie excelentă este să vă descărcaţi aplicaţia Google Photos, prin intermediul căreia puteţi să salvaţi nelimitat online filme şi fotografii, bineînţeles la o rezoluţie decentă.

3.Activaţi Quick Launch-ul de pe camera foto&video. Samsung a optimizat aplicaţia, astfel că veţi avea acces aproape instant, prin dublă apăsare, la cameră. Pentru a o activa, intraţi în setările camerei de pe Galaxy S7 şi căutaţi shortcut-ul “Quick Launch”.

4.Setaţi parola pe amprentă pe mai multe degete. Vă va ajuta să menţineţi telefonul securizat. În plus, veţi putea să deblocaţi telefonul cu ambele mâini.

5.Porniţi ecranul Always-on. Este una dintre cele mai importante facilităţi aduse de noul telefon Galaxy S7. Vă va arăta tot timpul pe ecran, chiar şi când acesta este închis, cât este ora, în ce zi suntem şi dacă aveţi apeluri şi mesaje nepreluate.

6. Renunţaţi la aplicaţiile pe care nu le folosiţi. Dacă vreţi ca telefonul tău să se mişte fără probleme, renunţaţi la cele instalate şi de care aţi şi uitat, probabil. Cele mai multe sunt instalate de operatorii de telefonie mobilă şi le puteţi dezactiva apăsând pe butonul Edit din dreapta sus a display-ului.

7. Menţineţi home screen-ul de pe Galaxy S7 cât mai simplu. Evitaţi să instalaţi pe home screen aplicaţiile pe care nu le folosiţi în mod uzual. Cu cât sunt mai puţine shortcut-uri, cu atât veţi vedea că viteza de operare va fi mai bună.

8.Setaţi Do Not Disturb. Aplicaţia este excelentă mai ales când vă odihniţi şi nu vreţi să fiţi deranjaţi de nimeni. În plus,dacă sunteţi la şcoală sau la serviciu, veţi putea să evaţi situaţiile nedorite. Puteţi să setaţi aplicaţia din “Sounds and vibration”.

9.Instalaţi-vă noi teme pentru TouchWiz. Sud-coreenii au dezvoltat un magazin dedicat de teme, imagini şi alte efecte vizuale care vă vor ajuta să vă personalizaţi telefoanele.

10. Nu încărcaţi telefonul Galaxy S7 când este ud. Chiar dacă este rezistent la apă, Galaxy S7 nu este gândit să fie pus în priză plin de apă. O să se scurtcircuiteze.