5 sfaturi esentiale cand cumperi o bormasina cu percutie

Data: 28/06/2021 | Autor: .

5 sfaturi esentiale cand cumperi o bormasina cu percutie

Dacă vrei să cumperi o bormasina cu percutie pentru a face amenajări în casă, trebuie să fii foarte atent la câteva aspecte importante.

Atunci când cumperi o bormaşină, caută o marcă cunoscută. Nu cumpăra no-name-uri (mărci necunoscute) dacă vrei să ai un gadget de calitate, care să te ajute în gospodărie.

Sfatul nostru, la capitolul bormaşini, este să mergi pe mărci consacrate, precum Bosch sau Skil care, chiar dacă costă puţin mai mult, o să îţi ofere performanţă.

Sfatul nostru este să alegi produsele cu cablu, nu pe cele cu acumulator, pentru a putea avea o autonomie mai mare. În timp, orice acumulator se uzează şi nu mai oferă energia necesară unei performanţe optime.

Cum faci curatenie cu o bormasina

Căută produsele de  peste 700 W, asta dacă vrei să faci găuri în pereţi din beton, zidărie, lemn sau metal.

În al treilea rând, alege produsele care au o forţă de percuţie de peste 1,7-2 Juli. Dacă nu este specificată pe produs, mai bine nu îl cumpăra.

Pe de altă parte, caută bormaşinile care au mandrină SDS Plus. Sunt cele mai noi produse, au un sistem de prindere foarte stabil care vă permite să lucraţi fără probleme în orice material.

Un alt aspect important este să te informezi pe internet privind produsul respectiv, să vezi unde este cel mai bun preţ şi să te asiguri că acesta este sigilat, în cutie.

Dacă vrei un produs de calitate, ți-am pregătit o selecție interesantă, pe acest LINK.

Incercăm doar sa îţi oferim sfaturile pe care şi noi le-am primit de la specialişti. Nu este obligatoriu să le urmezi. Iar dacă ai alte sugestii, îţi aşteptăm comentariile.

Trucurile care te ajută în baie. 11 sfaturi ingenioase