Adaptor wireless pentru boxe. Cum poti sa scapi de firele din casa

Data: 24/08/2013 | Autor: .

Adaptor audio wireless Bluetooth Logitech 980Daca va place muzica si vreti sa o ascutati de pe calculator, tableta sau smartphone la boxelesistemului vostru audio, aveti un dispozitiv care va ajuta sa faceti asta simplu si fara cabluri, chiar daca boxele sunt la 10 metri distanta de player.

Este vorba despre un un adaptor wireless, care se conecteaza la boxe. Legatura cu terminalul (smartphone, tableta sau calculator) se face prin Bluetooth. Dupa cateva setari minime de activare a transmisiei, tot sistemul este functional.

Un astfel de gadget il gasiti la Flanco. Este produs de Logitech si costa 179 de lei. Detalii aici.

 

Cu acest dispozitiv va puteti bucura de o calitate exceptionala a sunetului, chiar daca redati muzica de pe internet. Pentru petreceri este solutia ideala, pentru ca fiecare isi poate „comanda” piesa preferata de pe youtube, iar toti se pot bucura de intensitatea si claritatea sunetului oferite de boxe.

Partea cea mai frumoasa este ca boxele conectate cu adaptorul wireless pot fi la o distanta de pana 10 metri fata de player, fara ca redarea sunetului sa fie afectata sau periclitata. Solutia este eleganta, pentru ca este lipsita de cabluri. Nu incomodati pe nimeni si nimic. In plus, adaptorul wireless este de dimensiuni mici si poate fi transportat cu usurinta. Asa ca, pentru petreceri reusite s-ar putea sa fie exact gadgetul de pe care-l cautati.