Aeroportul Star Wars! X-wing şi stormtroopers au aterizat în Singapore

star wars changi gadgetreport.ro 2

Dintr-o galaxie foarte, foarte îndepărtată, au aterizat pe aeroportul Changi din Singapore câteva dintre cele mai spectaculoase nave din Star Wars. Imaginile spectaculoase fac furori pe internet.

Călătorii care tranzitează terminalele 2 şi 3 de pe aeroportul Changi au şansa de a vedea cu ar arăta, în realitate, navele şi personajele din Star Wars.

În cadrul unei campanii publicitare fără precedent, menită să promoveze lansarea Star Wars:The Force Awakens de pe 17 decembrie, în mijlocul terminalului au fost plasate două nave TIE şi X-wing, păzite, bineînţeles de celebrii stormtroopers.

Vizitatorii îşi pot face fotografii cu navele şi personajele, printre care se află inclusiv C-3PO, R2-D2, droizii BB-8 şi Yoda.

Iar de pe 17 noiembrie, vor fi scoase la vânzare şi o serie de jucării cu personajele din Star Wars, de la Yoda la Chewbacca, Darth Vader, Boba Fett, soldaţii Stormtrooper, BB-8, C-3PO si R2-D2.

Expoziţia de pe Aeroportul Star Wars va fi deschisă până pe 5 ianuarie 2016.

Compania aeriană japoneză All Nippon Airways a intrat, la rândul ei, în febra Star Wars. A decorat un Boeing 787 Dreamliner cu simbolurile din Star Wars. Avionul face curse regulate către aeroportul din Singapore, unde aduce turişti japonezi.