Ai un proiect si cauti fonduri? Intra pe sprijina.ro

Data: 17/07/2015 | Autor: .

sprijina

Daca vreti sa lansati un proiect propriu, fie ca vorbim de unul artistic, o afacere, ca vreti sa ajutati pe cineva in nevoie sau pur si simplu aveti o idee de orice natura si vreti sa o puneti in practica, va puteti gasi finantare pe noua platforma de strangere de fonduri sprijina.ro

Ideea este simpla si usor de pus in practica. Intrati pe site, va creati un cont de utilizator si va expuneti cauza. Iar cei care vor sa o sprijine pot face donatii catre voi intre 10 lei si 15.000 de euro! Platforma este securizata, tranzactiile se fac numai prin Libra Bank, asa ca aveti garantia ca totul este transparent.

Va puteti populariza ideea prin platformele de socializare pentru a gasi sponsori si prin newsletter-ul celor de la sprijina.ro, care are peste 1 milion de adrese de email.

Din momentul in care ati dat drumul strangerii de fonduri, aveti la dispozitie 30 de zile. La final, firma care opereaza site-ul isi opreste un comision de pana in 10%, ce include si taxele bancare, iar banii ajung la voi in cont si va puteti apuca de treaba.

Sunt nu mai putin de 28 de categorii in care va puteti inscrie proiectele, de la arta, la fotografie, sport, muzica, internet etc.

Ideea este sa va faceti un proiect atractiv, ca lumea sa il sustina. Ce este foarte important este faptul ca indiferent ca v-ati atins sau nu scopul, banii ajung la voi, minus comisionul Sprijina.ro.

Mai mult chiar, puteti obtine bani si de la firme care, o data ce au donat banii, primesc automat un contract de sponsorizare, ca sa isi deduca contributia din contabilitate.

Mai multe detalii aflati de pe Sprijina.ro. O afacere in care s-au investit 200.000 de euro si despre care credem ca o sa aiba succes. Numai voi sa aveti idei si oamenii sa va sustina.