Ai telefon cu Android? De ce merită Samsung Gear S2

Data: 7/09/2015 | Autor: .

Samsung Gear S2 - gadgetreport.ro

Samsung a lansat la IFA Berlin 2015 primul sau smartwatch care este compatibil cu orice telefon cu Android. Astfel că, dacă vă doriţi un asemenea ceas, este necesar doar ca telefonul să ruleze minim Android 4.4 şi să includă cel puţin 1,5 GB memorie RAM. Mai mult chiar, potrivit celor de la Sammobile, sud-coreenii vor ca noul ceas să fie compatibil şi cu iPhone.

Samsung Gear S2 este unul dintre cele mai spectaculoase gadgeturi lansate în acest an. Din punctul nostru de vedere, este mai interesant decât Apple Watch şi noul Moto 360 (2015), pentru simplul motiv că are o autonomie de cel puţin 2 zile, dublă faţă de Apple Watch, şi are un ecran mai bun şi un sistem de operare mai inovativ decât Moto 360.

Samsung Gear S2 este realizat din oţel inoxidabil şi este protejat de sticlă rezistentă la zgârieturi. În plus, faţă de generaţiile anterioare, poţi asorta ceasul cu orice brăţară clasică, indiferent de model.

Dincolo de look-ul spectaculos, ce ne-a atras la Samsung Gear S2 este noua interfaţă Tizen OS Circular UX, controlată prin intermediul inelului metalic din jurul display-ului.

Ne-a plăcut şi faptul că ceasul, atunci când rămâne fără baterie, poate fi trecut în Power Saving – ecranul devine alb-negru, dar ai acces la toate funcţiile.

Cu ajutorul lui Samsung Gear S2, vom putea face inclusiv plăţi la comercianţi, prin Samsung Pay, nefiind necesar decât să apropii ceasul de terminalul de plăţi.

Ceasurile Samsung Gear S2 si Samsung Gear S2 Classic vor ajunge pe piaţă în octombrie. Preţurile nu au fost anunţate.

Daca va intereseaza sa vedeti prezentarea oficiala, urmariti clipul video de mai jos.