Alienware prezintă Area-51m, cel mai puternic laptop pentru jocuri din lume

Alienware prezintă Area-51m, cel mai puternic laptop pentru jocuri din lume

Area-51m

Alienware a lansat, la CES Las Vegas, Area-51m, cel mai puternic laptop pentru jocuri din lume, alături de notebook-ul m17, cel mai subțire și mai ușor gadget de 17 inch din portofoliul său, relatează GadgetReport.ro

La aproape 20 de ani după ce Alienware a lansat primul laptop pentru gaming cu placă grafică upgradabilă, compania lansează al doilea său notebook emblematic, cu placă grafică și procesor upgradabile. Alienware Area-51m, cel mai puternic laptop pentru jocuri din lume, este primul produs care reflectă noua identitate de marcă Legend.

Modelul reinventat Area-51m este primul și singurul laptop cu procesor pentru desktop cu opt nuclee, de a noua generație, cu memorie de 64GB, tehnologie ethernet de 2,5 Gbps, placă grafică și procesor pentru desktop upgradabile și ecran de 17” cu margine îngustă și rată de refresh de 144 Hz. De asemenea, Area-51m beneficiază de tehnologie termică și de răcire de ultimă generație, cu performanțe cu 50% mai mari și dimensiuni cu 32% mai mici decât predecesorul său.

Cel mai recent model emblematic al Alienware în materie de experiență de gaming mobilă, noul Area-51m este echipat cu o gamă de dotări esențiale, printre care tehnologia de urmărire a privirii Tobii și cea mai recentă versiune a aplicației Alienware Command Center.

Alienware Area-51m cu design Legend va fi disponibil începând cu 29 ianuarie la un pret încă neanunțat. Toate detaliile despre laptop le găsiti AICI.

Alienware m15 și noul Alienware m17 mențin portabilitatea în prim plan

Alienware a prezentat și cel mai subțire și mai ușor notebook de 17” pentru jocuri, noul Alienware m17 (1649 dolari), care se alătură recent anunțatului Alienware m15 (1099 dolari), dedicate jucătorilor care își doresc notebook-uri ușoare și subțiri pentru îmbunătățirea mobilității. Suficient de puternice pentru a susține jocuri cu grafică avansată, dar suficient de portabile pentru a fi purtate de la o destinație la alta, greutatea modelului m15 începe de la 2,16 kg, iar cea a modelului m17 începe de la doar 2,62 kg.

Performanța este asigurată cu ajutorul procesoarelor Intel Core i5 și i7 de a opta generație, cu overclocking dinamic al procesorului, datorită capacității termice crescute oferite de tehnologia Cryo-Tech Cooling. Aceste procesoare de top din domeniu sunt combinate cu unitățile de procesare grafică NVIDIA GeForce RTX™ 20 Series, care oferă funcții de gaming avansate, printre care ray tracing în timp real, inteligență artificială și shading programabil.

Toate detaliile tehnice le aflati de AICI.

Alienware m17

Dell modernizează laptopurile pentru jocuri G Series

Cei care își doresc un sistem de gaming accesibil, dar puternic, sau care vor să achiziționeze primul lor sistem pentru jocuri nu trebuie să caute altceva decât noile laptopuri G Series. Modelele G5 15 și G7 17 au fost reconcepute pentru a oferi performanțe îmbunătățite cu caracteristici premium, împachetate într-o carcasă subțire.

Fiind cele mai subțiri laptopuri G Series create vreodată, cu margini înguste și aspectuoase, G5 și G7 sunt echipate cu procesoare Intel CFL-H de a opta generație cu patru și șase nuclee și cu cele mai recente plăci grafice NVIDIA, pentru optimizarea exigentelor jocuri AAA și pentru versatilitate în utilizarea de zi cu zi. Pe lângă opțiunea unei rate de refresh puternice de 144 Hz și ecranele G-SYNC, G5 și G7 mai oferă aplicația Alienware Command Center și tastatură RGB cu 4 zone dotate în premieră cu iluminat de fundal ajustabil. Modelul Dell G5 15 Special Edition este disponibil și în versiunea „Alpine White”, cu un panou transparent în partea de jos a sistemului, prin care pot fi admirate ventilatoarele albastre ale sistemului de răcire.

Aplicațiile Alienware Command Center și Arena App

Alienware a adus peste 30 de actualizări aplicației sale Alienware Command Center, nodul central care permite jucătorilor să își personalizeze toate aspectele experienței de gaming, inclusiv iluminarea sistemului și perifericelor, gestionarea alimentării cu energie, controlul termic, overclocking, audio și organizarea conținutului.

Alienware Command Center oferă acum, în premieră pentru marca Alienware, posibilitatea de overclocking (și underclocking) al procesorului, ceea ce permite ca modificările să aibă loc la nivel de sistem și să funcționeze în conjuncție cu overclockingul procesorului și memoriei RAM, precum și cu sistemul de răcire. Aceste îmbunătățiri aduse interfeței cu utilizatorul fac Alienware Command Center mai ușor de utilizat.

Cu ocazia CES, aplicația Alienware Arena este disponibilă în SUA pentru descărcare pe iOS și Android, cu coduri exclusive pentru obținerea accesului la versiunile integrale ale unor jocuri pe PC. Prin intermediul acestei funcții, jucătorii vor primi alerte de notificare push pentru acces la coduri pentru jocuri integrale în cantități limitate, la coduri beta și la DLC-uri, în mod instantaneu și de oriunde. În plus, între 8 și 11 ianuarie, vor fi disponibile zilnic jocuri instantanee în care se pot câștiga puncte DA Rewards sau Arena Reward în valoare de până la 1.000 de dolari.

Alienware extinde colaborarea cu Team Liquid


La ediția de anul trecut a CES, Alienware și Team Liquid și-au anunțat colaborarea în ceea ce privește prima bază de antrenament Alienware. Aflată în Los Angeles, baza și spațiul de studio cu o suprafață de peste 1000 de metri pătrați servesc drept sediul din SUA al renumitului club de sporturi electronice. Pe lângă tehnologia de clasă mondială, dotările și personalul de suport normale pentru o organizație de asemenea anvergură, atmosfera profesionistă și echilibrul între viața personală și viața profesională i-au ajutat în mod real pe sportivii Team Liquid să înregistreze performanțe și mai mari.

De la inaugurarea bazei în martie 2018, echipa League of Legends a clubului Team Liquid a câștigat mai multe campionate LCS consecutive pe plan național, echipa de Counter Strike a concurat și a fost prezentă în peste 10 finale, iar Team Liquid continuă să fie una dintre organizațiile de sporturi electronice cu cele mai bune rezultate și cele mai mari câștiguri din lume. Parteneriatul dintre Alienware și Team Liquid a avut o contribuție semnificativă la modul în care acești profesioniști evoluează și se mențin în formă de-a lungul sezonului.

În 2019, Alienware și Team Liquid continuă să ridice ștacheta prin începerea dezvoltării unei a doua baze de antrenament Alienware, la Utrecht, în Olanda, un spațiu de înaltă tehnologie care va deveni sediul european și un al doilea centru de antrenament pentru sportivii Team Liquid care concurează în toată lumea.

De asemenea, Alienware și Team Liquid vor iniția cel mai cuprinzător parteneriat în materie de hardware din sporturile electronice din istorie. Sportivii Team Liquid se vor antrena, concura și vor face transmisii live prin intermediul întregului portofoliu de desktopuri, laptopuri, monitoare premium, căști pentru jocuri și periferice Alienware și chiar vor ajuta la dezvoltarea acestora. Această colaborare completă în materie de echipamente între Alienware și Team Liquid asigură ambelor organizații o uniune perfectă care are scopul de a concepe și rafina noi iterații ale echipamentelor și perifericelor de elită pentru jocuri.

Alienware încheie un parteneriat cu Riot Games și League of Legends

Alienware a încheiat un nou parteneriat pe mai mulți ani cu Riot Games. Deoarece compania deține și operează cel mai vizualizat și jucat titlu din zona sporturilor electronice din întreaga lume – League of Legends – acest parteneriat va permite ca atât Alienware cât și Dell să-și demonstreze pe deplin expertiza în hardware și servicii tehnologice perfect adaptate pentru operațiunile și logistica riguroasă ce stau la baza celui mai mare și integrat sport electronic din lume, League of Legends.

Alienware va fi partenerul exclusiv pentru echipamente PC al League of Legends Esports din campionatul ligii nord-americane (NA LCS), al campionatului european League of Legends (LEC), precum și pentru patru turnee globale anuale: turneul invitațional din pauza competițională de la jumătatea sezonului (the Mid-Season Invitational), competiția Nord America vs. Europe Rift Rivals, evenimentul All-Star și Campionatul Mondial, care a marcat noi recorduri de audiență în 2018, cu 99,6 milioane de spectatori unici care au urmărit finala.

În plus, Alienware va asigura și va gestiona imensa flotă de desktopuri Alienware Aurora R8 și monitoare pentru gaming AW2518H 240Hz G-sync utilizate în competițiile de nivel înalt în timpul sezonului regulat al NA LCS și LEC, precum și al celor patru turnee globale. Fiecare configurație de PC-uri Alienware din flotă va utiliza tehnologia de diagnostic Dell SupportAssist care va permite utilizarea de instrumente de protecție concepute pentru a detecta și preveni problemele tehnice înainte ca ele să afecteze meciul. Instrumentele de diagnostic vor avea un rol important în a ridica și mai mult standardele în materie de performanță și fiabilitate. Pentru fanii care vor urmări competiția online și în mod special pentru cei care vor asista la meciuri, Alienware va colabora cu Riot Games pentru a introduce o varietate de activități, la toate evenimente importante LoL.