Cele mai bune shootere pentru Android. Pot fi jucate pe telefon

Data: 28/01/2019 | Autor: .

Cele mai bune shootere pentru Android. Pot fi jucate pe telefonIndustria jocurilor pentru smartphone-uri face progrese spectaculoase, iar multe dintre titlurile lansate  oferă o experiență de gaming aproape similară cu cea a consolelor de jocuri. GadgetReport.ro vă prezintă un top cu cele mai bune jocuri de tip shooter Android disponibile, cele mai multe gratuit, în Google Play.

PUBG (BattlegroundNewNews’s Battleground)

PUBG (BattlegroundNewNews’s Battleground) este un shooter epic disponibil în Google Play. În acest joc, aveți posibilitatea de a vă alege echipa, #TeamForce sau #TeamShadow, și să porniți pe urmele adversarilor.

Cu cât jucați mai mult, cu atât veți avea acces la mai multe personalizări, disponibile prin intermediul unor trick-uri care deblochează un nou echipament pentru personajul tău. PUBG Mobile dispune de patru hărți proiectate în mod unic, care sunt populate cu zone de sălbăticie, orașe mici abandonate, complexe militare și tuneluri, vehicule și arme speciale. Puteți alege între a juca modul clasic sau arcade, variante care oferă un ritm diferit de gameplay.

Critical Ops

Critical Ops este încă în versiune beta, dar merită încercat. Ai la dispoziție trei moduri de joc: defusing, deathmatch și gun game, în care ai de ales o altă armă de fiecare dată când omori un adversar. Jocul oferă o experiență în genul Call of Duty: Modern Warfare, amestecată cu o doză sănătoasă de CounterStrike, într-un scenariu dinamic și cu o grafică excelentă.

Modern Strike Online

Modern Strike Online oferă o experiență FPS online, cu o multitudine de caracteristici și șase moduri de joc, de la free-for-all, teammatch, căuta și distruge și un mod hardcore.

Moneda în joc poate fi achiziționată prin achiziții în aplicație sau câștigată prin recompense zilnice. Jocul dispune de peste 30 de tipuri de arme de închiriat sau cumpărat, așa că veți avea de unde alege. În mod prestabilit, arma va trage automat când un inamic va intra în țintă, însă puteți să dezactivați această setare.

Guns of Boom

Guns of Boom este un shooter plin de culoare, care oferă o experiență de gaming excelentă. Jocul include toate elementele de bază potrivite pe care le doriți de la un bun FPS – comenzi rapide și receptive, hărți personalizabile, bine proiectate, și arme care permit un gameplay adaptabil. Unul dintre punctele forte ale lui Guns of Boom îl reprezintă accesul rapid. Deschizi aplicația și instant intri în joc. Alternativ, puteți să vă setați tot felul de meniuri în care să vă conectați cu prietenții, să vă alegeți arme, truse de sănătate etc.

N.O.V.A. 3

 

N.O.V.A. 3 preia povestea fostului comandant N.O.V.A. Kal Wardin, aflat în San Francisco. Gameplay-ul este amestecat cu scenele care relatează o poveste destul de aprofundată. Joacă împotriva inamicului A.I. sau jucați multiplayer pe Wi-Fi local sau pe internet. Controalele sunt receptive, iar un buton dedicat vă permite să focalizați obiectivele.

BULLET FORCE

Jocul oferă un gameplay disponibil unui număr de pînă la 20 de jucători și include moduri de joc populare, cum ar fi Team Deathmatch, Conquest, Free-For-All și Gun Game. Grafica este destul de bună pentru telefonul mobil și comenzile de pe ecran pot fi modificate. Există peste 20 de arme ce pot fi deblocate și personalizate. Puteți juca inclusiv în modul offline.

JYDGE

JYDGE este un shooter violent, plin de adrenalină. În JYDGE intri în rolul unui ofițer de execuție cibernetic, care folosește Gavel-ul lui (a se vedea: BIG freaking gun) pentru a distruge justiția RoboCop. Fiecare nivel prezintă diferite provocări pe care trebuie să le îndepliniți pentru a progresa în diferite etape. Confiscând banii ilegali de-a lungul drumului, puteți să faceți upgrade la JYDGE cu o selecție amplă de accesorii și upgrade-uri. În acest fel, JYDGE păstrează elementul de tip rogue de la predecesorul său Neon Chrome, încurajând jucătorii să revină la niveluri cu diferite combinații de actualizări până când veți termina toate provocările.

Hitman: Sniper

Hitman: Sniper te găsește în rolul agentului 47, așezat cu o pușcă de lunetist în fața unui imobil plin de oameni bogați, de gărzi de corp și de o anumită țintă cu prioritate ridicată. Treaba ta este să-ți planifici un curs de acțiune și să începi să elimini inamicii. Fiecare misiune are obiective diferite, iar dacă investiți ceva bani, vă puteți face upgrade-uri de arme. Jocul are o grafică frumoasă și o mecanică excelentă. Controalele sunt ușoare și receptive, ceea ce înseamnă că experiența va fi una fluidă. Muzica este excelentă.

Modern Combat 5: Blackout

Modern Combat 5: Blackout este un shooter first-person care vă oferă o experiență reală de joc video, similară cu cea a unei console. Începând cu o misiune de evadare din Veneția, game-play-ul îl urmărește pe Caydan Phoenix în timp ce călătorește în lume luptând cu Raiders și cu Armata de Eliberare Mondială. Jocul vă permite să personalizați misiunile și să accesați abilitățile speciale. Modul de joc este unul fluent, iar controalele sunt ușor de gestionat. În plus, puteți modifica toate setările, inclusiv audio, control și HUD. Modern Combat 5 are o grafică excelentă pentru un joc mobil și rulează fără probleme inclusiv de pe un LG G4.

Overkill 3

În Overkill 3, treaba ta este să tintești și să tragi în băieți răi. Sună ușor? Overkill vă permite să alegeți nivelul de dificultate înainte de luptă. Puteți să deblocați noi arme și unelte în timp ce progresați prin joc. Trebuie să colectați stele prin îndeplinirea obiectivelor specifice în timpul fiecărei misiuni – stelele sunt folosite pentru a debloca mai multe misiuni. Grafica nu este una foarte spectaculoasă, însă experiența de gaming este una optimă și plină de adrenalină.

Dead Trigger 2

Dead Trigger 2 readuce în prim-plan clasica experiență zombie-kill pe mobil. Grafica este excelentă, iar controalele sunt foarte simple; tot ce trebuie sa faci este sa muti ținta pe un zombie, si daca este in rază, îl vei ucide automat. Există zeci de misiuni diferite, pline de suspans.

Dead Plague

Dead Plague este unul dintre cele mai bune shootere din clasament. Are o grafică strălucită, un gameplay-ul frenetic și suport pentru jocul co-op online. Jucați ca membru al unei echipe de intervenție trimisă pe o insulă plină de zombie. Trebuie să vă luptați prin sutele de zombi pentru a găsi probele de ADN necesare pentru a pune capăt epidemiei. Jocul prezintă o mare varietate de dușmani, și ai la dispoziție un arsenal complet de arme.