NVIDIA GeForce RTX 2060. O nouă placă grafică, cu o arhitectură revoluționară

Data: 8/01/2019 | Autor: .

NVIDIA a anunţat lansarea plăcii grafice GeForce RTX 2060, punând la dispoziţie arhitectura revoluționară NVIDIA Turing. RTX 2060 este cu 60% mai rapid decât generația precedentă, GTX 1060, cel mai popular GPU NVIDIA, și depășește performanțele de gameplay ale GeForce GTX 1070 Ti. Cu nucleele Turing RT și Tensor, poate rula Battlefield V cu Ray Tracing la 60 de cadre pe secundă, relatează GadgetReport.ro

Placa grafică Nvidia RTX 2060 oferă performanțe excepționale pentru jocuri de ultimă generație, cu grafică îmbunătățită prin tehnologia Ray Tracing si capabilități AI.

Gaming-ul de generație următoare începe astăzi pentru milioane de gameri din toată lumea,” a declarat fondatorul si CEO-ul NVIDIA, Jensen Huang, care a prezentat RTX 2060 la începutul CES. „Gamerii care folosesc desktop-ul sunt exigenți, iar RTX 2060 setează un nou standard în acest sens – un preț competitiv, performanțe extraordinare și tehnologie Ray Tracing în timp real care diminuează diferențele dintre filme și jocuri. Este un moment de referință pentru gameri și pentru industria noastră.”

Electronic Arts și DICE vor lansa în curând un update pentru Battlefield V care va include suport pentru DLLS și optimizări pentru ray tracing în timp real.

Având un preț de 1.699 lei, RTX 2060 oferă noi niveluri de performanță și caracteristici care erau anterior disponibile doar în GPU-uri de tip high-end.

RTX 2060 va fi disponibilă la nivel global începând din data de 15 ianuarie de la producătorii autorizați și partenerii NVIDIA.